2777
2789
عنوان

بازی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 31372 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی واقعا نمیتونی مانع ارتباطِ یه نیم وجبی با بچتون بشید؟؟؟؟؟ 

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

بچه تو با اون بچه تنها نذار

قطع ارتباط کن

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

دختر خواهرشوهر منم ۹ سالشه دیونم کرده چندوقته هرسری ک میاد میگه فیلم عروسبتونک بزار براش میزارم میگه ن فک کنم یجاهاییششو نشونم‌نمیدی🤐🤐همشو بزار ببینم

هرسری میگه

یا اصلا با دخترم بازی نمیکنه اگر ببرم تو اتاق پوشکشو عوض کنم سریع میاد یا میلم بشورمش میاد امروز اومد من در دستشویو بستم باز کرد بستم اروم‌کنارشو باز کرد منم کوبیدم بهم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خیلیییییی مراقب دخترت باش لطفااااا 

اصلا یه لحظه هم تنهاش نزار 

به مادرش بگو اگه گفت نه و این حرفها قطع کن رابطه رو 

وقتایی برو که اونها نیستند 

فقط از دخترت غافل نشو لطفا

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دختر خواهرشوهر منم ۹ سالشه دیونم کرده چندوقته هرسری ک میاد میگه فیلم عروسبتونک بزار براش میزارم میگه ...

عروسی

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

عزیزم اول بهتون بگم که این رفتار برای بچه ها غیر طبیعی نیست .نسبت به جسم شون کنجکاون تو اون سن .

من هم یکی از فامیل های همسرم سالی دو سه بار رفت و آمد داریم .بچه اونم خیلیییییییی اینجوری هست .دستش مدام به پاهاشه .

با مادرش صحبت کردم .گفتم که باید جای خصوصی بچه ت را بهش معرفی کنی .با مهربونی بهش آموزش بدی .خدایی خیلی موثر بوده .

با مادرش در میون بذار.

مچ گیرانه جلو نرو .بلکه همت خودت را بذار روی اینکه مشکل را حل کنی .

اون بچه است .قاتل زنجیره ای نیست 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...