2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فرق این صفرا چیه چرا اصلا صفر یعنی چی؟!

دقیق نمیدونم راستش

اما هر چی صفرش بیشتر کیفیتش بهتره و سبک تر

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
این کیک موزه ونسکافه اس ، موز له کردم ریختم توش با دولیوان آرد دوتا کیک شد ،خیلی خوشمزه شد

خب دستورشو لطف کن بگو خوشگل خانوم

چند روزی آسمان نزدیک است،لحظه ها را دریاب.⚡هر روزه دار هنگام افطار یک دعای اجابت شده دارد،پس در اولین لقمه افطار بگو؛بنام خدا،خدایی که آمرزش او وسیع است،مرا ببخش.🤲
باشه عزیزم الان از رو دستوری که پختم عکس میزارم برات

ممنون💃😻⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

چند روزی آسمان نزدیک است،لحظه ها را دریاب.⚡هر روزه دار هنگام افطار یک دعای اجابت شده دارد،پس در اولین لقمه افطار بگو؛بنام خدا،خدایی که آمرزش او وسیع است،مرا ببخش.🤲
خب دستورشو لطف کن بگو خوشگل خانوم

پیدا نکردم عکس ولی به این روش پختم 

موز له شده دوتا، یه قاشق نسکافه حل شده تو ابحوش،ارد دولیوان ، تخم مرغ ۴تا ،لیوان سر خالی روغن مایع، پکینگ پودر یه قاشق مرباخوری، شکر یه لیوان سرخالی ،

اول تخم مرغ وشکر بزن کشدار وکرمی بشه ، بعد روغن ونسکافه اضافه کنه ، هم بزن بعد موز اضافه کن، بعد آرد وپکینگ پودر الک کن هم بزن 

من تو توستر با دمای ۱۸۰درجه ،۴۵دیقه پایین ،چنددیقه م بالا روشن میکنم سرخ شه روش

پیدا نکردم عکس ولی به این روش پختم  موز له شده دوتا، یه قاشق نسکافه حل شده تو ابحوش،ارد دولیوا ...

وای مرسی عزیزم فدات شم💋💋💋

فقط میشه ظرفی که کیکو پختی بگی اندازه اش چقد بود یا عکس بدی بیزحمت

پیدا نکردم عکس ولی به این روش پختم  موز له شده دوتا، یه قاشق نسکافه حل شده تو ابحوش،ارد دولیوا ...

چقدر آبجوش ؟

وای مرسی عزیزم فدات شم💋💋💋 فقط میشه ظرفی که کیکو پختی بگی اندازه اش چقد بود یا عکس بدی بیزحمت

قربونت، متوسط بود نمیدونم سایزش چیه ، خونه نیستم اگه امروز نمیپزی شب رفتم خونه عکسشو میدم 

قربونت، متوسط بود نمیدونم سایزش چیه ، خونه نیستم اگه امروز نمیپزی شب رفتم خونه عکسشو میدم 

باشه عزیزم ممنون،نه عید میپزم،هر وقت خواستی عکسشو بزار خبرم کن⁦❤️⁩💋

نصف استکان

سپاس بیکران⁦❤️⁩