2777
2789

خواب بیدار بودم  احساس کردم یکی اومدم پشت سرم خوابید 😐 تنها هم بودم 😐 دستش هم میکشید روی کمرم 😐 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

دید از زیر زمین صدا میاد (زیرزمین داشته خونشون) بعد فکر کرده مامان باباش اومدن لب تاپ رو از برق کشیده رفته هرچی صدا کرده مامان و بابا دیده کسی جواب نمی‌دهد بعد ی دفعه از زیر زمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقریباً ۱۲ سال.پیش خالم مجرد بود بعد مامان باباش عروسی رفته بودن خواهر برادر هاهم که ازدواج کردن بود ...

پس چرا من چیزیم نمیشه هر شب تنهام مامانم میره رستوران خالم بابامم شب کاره 

هیوا هستم از شمال پزشک اینده و کنکوری🙈✨

اون لب تاپ رو از برق کشیده بود دیده لب تاپ باز هست همینطور روشن هم هست بعد دیده ی چیز خیلی قد بلند داره میاد بالا ترسیده گفته اگر راست میگی اینجایی برق هارو روشن کن برق ها روشن شده بود!!!! انقدر داد زده تا همسایه ها اومدن کمکش. داییم هم جنون پیدا کرده بود از بس اذیتش میکردن آخر خونشونو عوض‌کردن

اون لب تاپ رو از برق کشیده بود دیده لب تاپ باز هست همینطور روشن هم هست بعد دیده ی چیز خیلی قد بلند د ...

هدفشون همین بود برین از خونه

هیوا هستم از شمال پزشک اینده و کنکوری🙈✨
هدفشون همین بود برین از خونه

مامانم میگه اونجا زندگی میکردن انقدر بوی بدی میداد از بالا پشت بوم صدای پا میومد و...... خیلیی خیلی اذیتشون کرده بودن

داشتیم از باغ خالم اینا میومدیم ی دفعه دیدم بالای که یکی وایسادع قد بلند خیلییییبییی چشماش درشت بود جوری که تخم چشم هایش معلوم نبود بعد ما داشتیم دور کوه رو میزدیم اونم همراه با ماشین سرش می‌چرخید هرچی به بقیع میگفتم می‌گفتن ما نمیبینیم