2777
2789
عزیزم  همین کرونا که داره روز به روز پیشرفته تر میشه رو اعصاب ملت و مغزشون اثر میزاره که همه رو ...

کرونا شاید اولشه ،چرا باید در مورد بیماری هایی که قراره بیان اطلاعات نداشته باشیم و هرهر کرکر به اینجور حرفا بخندیم زامبی و هزاران بیماری دیگه خواهد آمد و ما مثل اسکول ها  میخندیم میشینیم  ببینیم چه بلائی سرمون میاد.

تنها جواب ابلهان، خاموشی می باشد و تمام.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کرونا شاید اولشه ،چرا باید در مورد بیماری هایی که قراره بیان اطلاعات نداشته باشیم و هرهر کرکر به این ...

متوجه شدم ببین میبینی همش میگن از اثرات کرونا افسردگیه من خودم کرونا گرفته بودم یعنی بی اعصاب شده بودما میگم همین اثرات افسردگی که رو ملت میزاره تبدیلشون میکنه به زامبی 

متوجه شدم ببین میبینی همش میگن از اثرات کرونا افسردگیه من خودم کرونا گرفته بودم یعنی بی اعصاب شده بو ...

اصلا کرونا ربطی به بیماری بعدی نداره ،بیماری بعدی خیلی خطرناکتر از اینا میشن ،چه کار یه به جنگ خونریزی وقتی میتونن با یه چیزی که دیده نمیشه دنیا تحت سلطه ی خودشون بگیرن،من حرفم اینه نباید مسخره کرد این حرفارو حداقل کاری که میشه کرد اینه  از دولت مطالبه داشته باشیم پیگیر این موضوع باشن ،استفاده ازسلاح های بیولوژیکی  ممنوعه چرا باید بعضی ابر قدرت ها اینکارو بکنن ،

تنها جواب ابلهان، خاموشی می باشد و تمام.
همین خنده هاتونه که باعث شده دولت پشیزی برای مردمش اهمیتش قائل نشه ،بشین بخند شاید یکم افسردگی بهتر ...

آخه حرفت خنده دار بود خدایی دولت اگه بفکر مردم بود اینهمه کشته نمیداد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز