2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سال یادمه گفتن اینقدر میدیم.. اونقدر میدیم... آخرش نفری ۸۵ دادن

وای ها  به ۶۰ دادن 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 
بله . هر دو روش سودشو میدن

باز گفتن که نمیدن بلخره ما نفهمیدم هر دو روش سود واریز میشه براشون یا خیر

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
فکر کن بگن ۵۰۰ بعد یهو ۵۰ بدن هرچی رشته بود پنبه میشه 😅

نه نفری ۹۹ هزارتومان واریز کنن قیافه ها دیدنیه      

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
برا داداشم دعا کنید ممنونم💚

خدا به حق حضرت رینب که شهادتشه دستگیر داداشت بشه حضرت زینب و به برادراش قسم بده 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 
اینارو میگن  الکی..آخرشم نفری ۱۰۰ تومن میدن!

دقیقا.منم خودم متن گزارش خبرگزاری رو خوندمکه نوشته بود به این شرط ششصد میدم اگه شرکت های سهامی پول رو واریزکنن و مثل قبل نپیچونن .که گفته بود اگه مثل پارسال باشه که به بعضی اصلا ریختن به بعضی ها هم نصف میریم از شرکت های سهامی شکایت می کنیم......بهتره الکی ذوق نکنیم تا مطمعن نشدیم.اینا هیچ چیزشون رو اصول نیست