2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 46 پست
اگه قراره عید بیاد خواستگاری انشالاه مشکلی نیست ولی اگه نیومد به نظرم حواستو جمع کن الکی موقعیتها رو ...

اخه همون ماه های اول اومد با مامان بابام حرف زد گفت من دخترتون و دوست دارم میخوامش خواهش میکنم شوهرش ندید تا من شرایطم جور شه .

با اینکه مامان بابام جدی نگرفتم اما خودم موندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم زنده باشه😍😍😍😍چقدر خوبه زندگی با عشق 

سلامت باشی.اره خیلی خوبه .ما کللللللی دعوا داریم😂😂😂😂ولی اخرش همین عشقه میارتمون کنار هم.باعث میشه از خیلی چیزا بگذریم.تحمل کنیم.تنها چیزی که میمونه همین عشقه.قدرت عجیبی داره تو بالا بردن صبر ادما

سلامت باشی.اره خیلی خوبه .ما کللللللی دعوا داریم😂😂😂😂ولی اخرش همین عشقه میارتمون کنار هم.باعث میش ...

مام تا چند ماه پیش انقد دعوا داشتیم ها 

اما نمیدونم این ۴ سال که گذشت واقعا آروم شدیم دیگه قشنگ داریم به تفاهم میرسیم 

خیلی کم پیش میاد بخوا بحثی کنیم دیگه 

اونم دلمون تنگ میشه زود آشتی میکنیم 

مام تا چند ماه پیش انقد دعوا داشتیم ها  اما نمیدونم این ۴ سال که گذشت واقعا آروم شدیم دیگه قشن ...

اره همینجوریه دیگه وقتی همو دوس دارین با گذشت زمان دعواها و بحثایی که میکنید باعث میشه مثل هم بشید ...یهو به خودت میای میگی من شدم عین اون.من الان اینجوریم😂اصلا خودم نیستم.یکی دیگم.و این خیلی شیرینه

اره همینجوریه دیگه وقتی همو دوس دارین با گذشت زمان دعواها و بحثایی که میکنید باعث میشه مثل هم بشید . ...

وااااای آره واقعا همینه 

من خودم خیلی عوض شدم خیلی بهتر شدم آروم شدم صبور شدم عین خودش اما هنوز شلختم و دارم حرصش میدم😈😂

وای یعنی میگی درست بشو نیست😂😂😂😂بنده خدا امید داره درست شم

من رفتیم برا عقد نوبت بگیریم مدارکا رو جا گذاشته بودم تو چمدون😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای خودم خندم میومد اون حرص میخورد و عصبی.کلی راه بود😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂گناه داشت

من رفتیم برا عقد نوبت بگیریم مدارکا رو جا گذاشته بودم تو چمدون😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای خودم خندم می ...

از الان منو مجبور کرده مدارک های خودم و همه چی حتی کارنامه زمان دبیرستان رو بزارم تو پوشه تا گم نشن 😂از آیندم می‌ترسه داره جلوگیری میکنه 

ببین من جا تو بودم فرار میکردم میگفتم شوهر نمیکنم 😂از غر زدن بعدش میترسیدم

از الان منو مجبور کرده مدارک های خودم و همه چی حتی کارنامه زمان دبیرستان رو بزارم تو پوشه تا گم نشن ...

نه من میدونستم مقصرم هیچی نگفتم یه کم غر زد بعد ساکت شد.خودش خیلی منظم و دقیقه برا کاراش.ولی تو خونه باید با جارو برقی دنبالش راه بری اشغال جم کنی فقط😂😂😂😂😂😂😂😂😂