2777
2789
فدااات مهربونم....نه خانه تکانی رو هنوز شروع نکردم از صبح میرم خونه مامانم تا غروب اونجام بعدش بای ...

ان‌شالله اجرت رو خدا میده

ی چی براتون تعریف کنم البته طولانیه

اگر اذیت شدین شرمنده

من مادرم و پدرم هرکدوم ۶و۷ خواهر و برادر بودن که وقت نگهداری از پدر و مادرشون شد همه شونه خالی کردن الا مادرم و پدرم

مادرم حدود ۱۳سال تنها بدون پرستار با وضع وخیم مادربزرگم که الزایمر داشت

دیابت‌داشت

زخم‌بستر‌داشت

نارسایی کلیه داشت

۱۳سال کامل مارم مواظبت کرد و بعد فوت کرد

پدر.پدرم سرطان روده داشت و فقط پدرم نگهداری کرد

ما۳تا بچه داریم تلافی کار پدر و مادرم رو میبینیم

پس مطمئن باش بهترین درانتظارتونه

اگر زیاد شد شرمنده🙂

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
یعنی همه دوستات با پرانتراشون 12 الی 17 سال تفاوت سنی دارن😕

نه عزیزم 😂. ما چونکه چند نفر هستیم زیاد تایپیک می‌زنیم بعد نی نی سایت هم بیشتر از ۶ تا اجاره نمی‌ده بزنیم به خاطر همین از راه های مختلف توی تایپیک های همدیگه سوال یا مشکلمون رو می‌پرسیم.

عزیزم من که خودم مشکل ندارم با چند تا سن مختلف تایپیک بزنم که 😐 . بازم نیمیدونم منظورمو فهمیدی یا نه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان‌شالله اجرت رو خدا میده ی چی براتون تعریف کنم البته طولانیه اگر اذیت شدین شرمنده من مادرم و پدر ...

خدا اجرشون بده...مطمئنم هیچوقت محتاج نمیشن

من اصلا سختم نیست که برای پدرومادرم خدمت میکنم

ماهم دو تا خواهریم اما هیچوقت نتونستیم باهم کنار بیاییم

هر کدوم احلاق و عقاید خودمونو داریم....خواهرم منزوی و گوشه گیره...من برعکس باهمه معاشرتی و گرم...خواهرم بخاطر شکستی که تو زندگی خورده اعتماد ب کسی نداره بهش حق میدم درکش میکنم اما من چه گناهی دارم....انقدر نیش و کنایه میزنه اوقاتم و تلخ میکنه بخدا روح و روانم از کاراش خسته س

اینه که ازارم میده...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دیروز تو یه تایپیک دیگه ای گفتی 19 سالته شوهرت 36 سالشه و از مرگش میترسین گفتی یه بچه داری ویکیم حام ...

واای چقدر توضیح بدم من. دارم میگم توی این کاربر چند نفر هستیم 

ما ۶ نفر هستیم که دوتا مجرد هستن بقیه ازدواج

کردن .

خدا اجرشون بده...مطمئنم هیچوقت محتاج نمیشن من اصلا سختم نیست که برای پدرومادرم خدمت میکنم ماهم دو ...

هیچ عیبی نداره عزیز

من سنم کمه ببخشید دارم شما بزرگوار که جای مادرمی رو نصیحت میکنم

ولی مطمئن باشید زندگیتون نظره کرده میشه من زندگی پدر و مادرم از این رو به اون رو شد و واقعا مادرم به این اعتثاد داره که دعای مادرمه که همراه زندگی خودم و فرزندام داره میشه

ان‌شالله که مادرتون سلامت باشه و سایش بالای سرتون باشه ولی مطمئن باش دعاشون تا اخر عمرش همراهتونه

هیچ عیبی نداره عزیز من سنم کمه ببخشید دارم شما بزرگوار که جای مادرمی رو نصیحت میکنم ولی مطمئن باشی ...

ممنونم عزیزم درسته سن بچه منو داری اما حرفات دلگرم کننده و گرمه❤شما دهه ۸۰ ها خیلی عاقلید من خیلی چیزا از پسرم یاد گرفتم و افتخار میکنم باهاتون هم کلام هستم❤😚

الهی موفق و خوشبخت بشی💋💕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ممنونم عزیزم درسته سن بچه منو داری اما حرفات دلگرم کننده و گرمه❤شما دهه ۸۰ ها خیلی عاقلید من خیلی چی ...

متشکر عزیز❤❤

ما هم از شما بزرگوارا تو‌ نی‌نی‌سایت درس یاد میگیریم

متشکر عزیز❤❤ ما هم از شما بزرگوارا تو‌ نی‌نی‌سایت درس یاد میگیریم

از این نمی‌ترسین که سنش یکمی بالاتر هست زودتر خدایی نکرده بمیره؟

😂عزیزم این چه حرفیه اصلا شاید من زودتر مردم مرگ اصلا ربطی به سن و سال نداره مگه یه آدم بیست ساله نمیمیره