2777
2789
وای جدی مگه میشه من چند بار این کار را کردم میخواستم مطمعن بشم واقعا

اگر سیکل تون منظمه یک هفته مانده به پریودی تخمکی نیست که بارداری اتفاق بیفته وهورمون های استروژن وپروژسترون منی برای شادابی وجوان موندن لازمه که در واژن یا.... تخلیه بشه تا جذب بدن خانم بشه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد داره من تحمل درد ندارم

اصلا درد نداره

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
خوب منم بخاطر همین بله منظم اما اینجا که منو ترسوندند 

خب این ها به احتمال زیاد سیکل هاشون نامنظم بوده. والا سیکل که منظه باشه دوهفته قبل ازپریودی تخمک گزاری انجام میشه وچند روز هم بعداز تخمک گزاری که گذشت دوره امن شروع میشه که حداقل یک هفته به پریود است وحداکثر 10 روز به پریود می باشه. 

خب این ها به احتمال زیاد سیکل هاشون نامنظم بوده. والا سیکل که منظه باشه دوهفته قبل ازپریودی تخمک گزا ...

نه الان رفتم واقعا سچ کردم اینجا خیلی ها بودند که با اینکه منظو بودند باردار شده بودند