2777
2789
عنوان

چرا قفل شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 112 پست
کاش منم عقل تو رو داشتم 😭سره هیچ و پوچ خراب شد زندگیم 

زندگیت خراب نشده میتونی بازم بسازیش همه ما دعوا داشتیم بحث داشتیم ولی اونی برندس که بتونه همه چیو دوباره بسازه سخته ولی ارزشش رو داره 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
مهریتو اصلا نبخش اینجوری راحت و با ابرو بردن بیشتر طلاقت میده میگه سر این کار مهریه ام بخشید فقط یه ...

خیلی التماس کردم خیلی قسم خوردم اصلا حرفام رو نمیشنوه😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم همش دوسال و نیمشه😭😭به نظرت چیکار کنم مهریه رو ببخشم برم پیشش؟ینی پرتم نمیکنه بیرون،😭

نه باز میخوای بی عقلی کنی برا چی مهریه ات ببخشی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
کاش منم عقل تو رو داشتم 😭سره هیچ و پوچ خراب شد زندگیم 

دنیا به آخر نرسیده دختر پاشو خودتو جمع کن قوی باش.... مهریتو بنظرم نبخش چون دست و بال شوهرت واسه طلاق باز تر میشه... ی روز بلخره همه چی درست میشه درستم نشد تموم که میشه... نه؟ 

اگه طلاق گرفتی هم فدای سرت خانوادت که پشتتن نه مخصوصا داداشت... شاید بعد طلاق زندگیت بهتر شد ببین شوهری که شک میکنه و زود قضاوت میکنه مرد زندگی نیس اون اگه واقعا تو رو دوس داشت نمیومد امتحانت کنه سر به سرت بزاره بجا اینکارا مشکل رو از ریشه حل می‌کرد یا نصیحتت میکرد کار اونم بی عقلی بوده ینی چی تو رو با داداشش امتحان کنه؟ درسته بعد جدایی بیشترین ضربه رو بچه میخوره ولی‌ این صد در صدی نیس 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
بچم همش دوسال و نیمشه😭😭به نظرت چیکار کنم مهریه رو ببخشم برم پیشش؟ینی پرتم نمیکنه بیرون،😭

ببین بااین اتفاقایی ک افتاده و ابروریزیایی ک شده و بی احترامی ها

مسلما تو دیگه جایی توی اون خونه و خانواده نداری و بعنوان ببخشید زن بدکاره ازت یادمیکنن و هیچ اعتباری نداری

بهتره طلاق بگیری و بچتو بجای مهریه ازش بگیری

به همه چی فکرکن نه فقط بچت چون مطمئنا رفتن توی اون میشه خونه وحشت و همش جنگ‌اعصاب داری حالت خوب نخواهد بود و همچنین خانواده شوهرت

بازم تصمیم باخودته

می‌دونم اصلا براش پول مهم نیس وقتی ابروش رفته باشه واقعا نمی‌دونم چیکار کنم بهم میگه هیچ حسی بهت ندارم فقد بخاطر بده قبول میکنم مهریه ببخشی بیای خونه 

می‌دونم اصلا براش پول مهم نیس وقتی ابروش رفته باشه واقعا نمی‌دونم چیکار کنم بهم میگه هیچ حسی بهت ندا ...

فعلآ دست نگه دار

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩