2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی♥️ جیران قشنگه دانلود کنم؟

من که احساس میکنم از 3 قسمت اول انتظار زیادی نمیشه داشت اما اگه از سریال تاریخی و عاشقانه خوشت میاد مثل شهرزاد خوبه . از خیلی سریالهای اخیر نمایش خانگی قشنگتره . تنها چیزی که منو ازار میده بازی ضعیف بازیگران مردش هست . دکور گریم عاشقانه ها موزیک روایت خوبه . باید دید !   

من که احساس میکنم از 3 قسمت اول انتظار زیادی نمیشه داشت اما اگه از سریال تاریخی و عاشقانه خوشت میاد ...

سریالای اینجوری دوست دارم خاتونم تو همین ژانره قشنگه واقعا 

دانلود میکنم حتما 

یه کرم پودر و ریمل خوب بهم معرفی میکنی قیمتشم مناسب باشه.من زیاد سردرنمیارم واس عروسی میخوام بخرم

کرم‌ پودر که پوشانندگیش خوب باشه استرانو شون کالیستا 

ریمل هم ریمل کالیستا و اسنس خوبن

مبارکت باشه به خوشی استفاده کنی😍💚 چرا من میترسم برم خرید قیمتا لرزه انداخته تو جونم میگم ...

خخیخیلی گرونه من برای دخترم یک مانتو خریدم 400تومن

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 ›
بمیرم. ایشالاشفابگیری به حق امام حسین😔.مامان منم سرطان داره وزمینگیرشده بادل شکستت براش دعاکن 

خدا نکنه عزیزم.چشم برای سلامتی مادرتون صلوات فرستادم.منم دارم زمینگیر میشم دعا کن برام شفا بگیرم

عزیزم لباسو با گوشی مقایسه میکنی؟؟ شما با من مشکلی داره دو تا از کامنتات سراسر توهینه برا من  ...

ببخشید من چه توهینی کردم به شما؟؟؟ یکیش گفتم تبلیع هوشمندانه ای بود که تعریفه نه توهین از هوشت تعریف کردم یکی گفتم چطوری میگی گوشی a12ولی بدرد نمیخوره چون خودم دارم تازه خریدم البته موقع گرونی گوشی ۷ تومن بود نمیدونم الان شاید ارزون تر شده ولی کلا بران سوال بود چرا گوشی به این خوبی میگی بده ولی لباسی که ارزون قیمت میگی با کیفیته چون هیچ ارزونی بی علت نیست