2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالتون از هرچیز چنتا چنتا میگیرید 

با اینکه وضع مالیمون بد نیس الحمدالله داریم ولی امسال برای عید سوشرت و شلوار و کفش میخرم البته اگه مسافرتا باز باشن 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

اسی مجردی؟ 

‎به هیچ وجه ازدواج موجب افزایش خوشبختی نه زن و نه مرد نمیشود.‎ یعنی شما اگر خوشحال و خوشبخت هستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت هستید.‎اگر خوشحال و خوشبخت نیستید ازدواج هم بکنید خوشحال و خوشبخت نخواهید شد.‎ازدواج دوای هیچ دردی نیست و مشکل گشای هیچ مسئله ای نیست.‎حداکثر این است که تا 3 ماه فرد را در شرایط تازه ای قرار میدهد ولی بعد به حالت قبلیش بر میگردد.زیرا خوشبختی موضوعی درونی است که در نگاه و باور ما وجود دارد و به واسطه ازدواج  و یا بودن با کسی حاصل نمی شود.💛
مبارک باشه اسی جون 😍 من دو ماه پیش پالتو ، پافر، بافت، هودی ، مانتو و بوت خریدم🥴 پولی نمونده برا ...

مرسی عزیزم

😹کلی خرید کردی پس من زمستون شهرمون سرد نشد خیلی خرید نکردم فقط یه ست هودی و شلوار 

ایشالا دستت میاد میگیری

خریدات عالی بودن عزیزم،به دل خوش و سلامتی لذتشون رو ببری🌹😍😍😍🌹

کاربرکیمیاجون ۱ هستم،کاربر۹۱(من باب اطلاع دوستان قدیمی ذکر شده و هیچ ارزش قانونی دیگر ندارد)  من‌ 🧚‍♂️مادر یک فرشته آسمانیم 🧚‍♂️که در دستان خدا آرمیده... .بعد بارداری ام ان شاءالله دوباره استارت ورزش رو میزنم،عاشق آدمایی ام که خودشون رو خیلی دوست دارن...با همین کاربری ادامه میدم😊🌹
خوشبحالتون از هرچیز چنتا چنتا میگیرید  با اینکه وضع مالیمون بد نیس الحمدالله داریم ولی امسال ب ...

ما هم وضع مالیمون متوسطه ایشالا بیشتر دستت میاد چند دست خوشکل میگیری