2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی خریدات خیلی قشنگن مبارکت.یسوال مدل امسال شلوار تنگه گشاده چیه چطور بخرم

مرسی عزیزم♥️

شلوار تنگ یا همون مام فیت که تقریبا همیشه مده ولی امسال بگ و مام استایل خیلی ترند شده

مانتوهات چرا ایتقدر پهن و کوتاهن؟ بد عکس گرفتی یا همینه

😹خب کوتاهن دیگه پهنو نمیدونم تو تن نیست رو زمین گذاشتم بازش کردم برا اونه یا شایدم زاویه ی عکسم البته خودمم یکم تپلم شاید برا اون حس کردی

برای امضات صلوات فرستادم یادت نره برام آیت الکرسی بخون تروخدا برام دعا کن  دعا کن اون چیزی ب ...

خیلی ممنونم گلم

چشم حتما🥺❤

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊

اسی خیلی خوش سلیقه هستی😁💕

مبارک باشه❤😍

بلدم تکیه کنم باز به دیوار خودم !!                                    قلب ، قلب خودمه اما ضربانش تویی عشقم🤍💔👋          ~تـابـ؏ِ قـَوانـیـטּِ مـَ؏ْـزَ۾~✓✌️💯                                      ‌‌‌‌‌‌‌God, I love her very much 😪♥      یـادم نمیـره😊
بچه ها لطفا برای من صلوات بفرستید .سرطان دارم خیلی درد میکشم.دعا کنید شفا بگیرم بچه دوسالم  بی ...

بمیرم. ایشالاشفابگیری به حق امام حسین😔.مامان منم سرطان داره وزمینگیرشده بادل شکستت براش دعاکن 

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

خیلی خیلی خیلی مبارکهههههههه

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌