2777
2789

ما خونه خریدیم پوچ شدیم🥺

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅
من از این خط چشما دارم اصلا خوب نیستن چندبار بیشتر نتونستم استفاده کنم

اره کمرنگ میشه قبلا داشتم ولی خیلی کار باهاش راحته زیاد استفاده نمیکنم مدلای دیگه زیاد دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره کمرنگ میشه قبلا داشتم ولی خیلی کار باهاش راحته زیاد استفاده نمیکنم مدلای دیگه زیاد دارم

از نظر من پاریس بهترین خط چشمه😬

البته مدلای دیگ رو‌امتحان نکردم

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅

برعکس من خط چشم مویی میتونم استفاده کنم برام راحته

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ایشالا به زودی یه خرید عالی کنی 

😑امیدوارم

ما خونه خریدیم پوچ شدیم🥺

بسلامتی خداروشکر 

ان شاءالله همیشه توش صدای خنده بپیچه،

بلاخره قسط ها داده میشه دست و بالتون یاز میشه ولی خونه براتون میموته

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
بسلامتی خداروشکر  ان شاءالله همیشه توش صدای خنده بپیچه، بلاخره قسط ها داده میشه دست و بالتون ...

قربونت بشم مهربون❤️

انشالله