2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 19 پست
🥲 تمرین نیاز داره ، همون چیزای که میگی کاش میگفتم رو چند بار تکرار کن ،😉 ولی سعی کن اگه از کسی خوش ...

قربونت بشم ☹️😍😘♥️ مرسی....البته من با آدمای سمی زندگیم خیلی در ارتباطم و نمیتونم حذفشون کنم.....ولی خب سعیمو میکنم باهاشون کنار بیام... چون نزدیکانمن.......ممنونم بابت اینکه وقت گذاشتی.....دمت گرم گلم❤️✨

قربونت بشم ☹️😍😘♥️ مرسی....البته من با آدمای سمی زندگیم خیلی در ارتباطم و نمیتونم حذفشون کنم.....ول ...

خدا نکنه 😘😘 آره اگه فامیلتون باشن که عمرا بشه حذف کرد ، ولی رابطه ات  رو کمرنگ کن 🙃 😘😘😘😘😘😘😘

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه 😘😘 آره اگه فامیلتون باشن که عمرا بشه حذف کرد ، ولی رابطه ات  رو کمرنگ کن 🙃 😘😘😘😘 ...

اوهوم☹️....چی میشه کرد....از این ب بعد هر چرتی بیاد سر زبونم میگم🤦🏻‍♀️میخوام با آدمای بیشعور مثه خودشون باشم....یکمم من بی شعور باشم بببنم چی میشه😂😂....مرسی ازت بابت مشاوره خوبت😘😘❤️

اوهوم☹️....چی میشه کرد....از این ب بعد هر چرتی بیاد سر زبونم میگم🤦🏻‍♀️میخوام با آدمای بیشعور مثه خ ...

😂😂 😘😘😘

تو میتونی 🙂 البته بیشعوری دور از جون ، منظورم سر زبون هست

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤