من ی مشکلی دارم.....تو بعضی جمع ها نمیتونم راحت حرفامو بزنم....همش با خودم میگم اگ این حرفو بزنم نکنه ناراحت بشه،اینو بگم فلان میشه اون بگم بهمان میشه و..... همینا باعث میشه که اگه طرف مقابل حتی ب شعورمم توهین کنه من نمیتونم هیچی بگم....این برام شده ی دغدغه بزرگ.....دوستان خواهش میکنم اگ میتونین بهم کمک کنین.....برای من ی ضعف بزرگه...
🥲 تمرین نیاز داره ، همون چیزای که میگی کاش میگفتم رو چند بار تکرار کن ،😉 ولی سعی کن اگه از کسی خوش ...
قربونت بشم ☹️😍😘♥️ مرسی....البته من با آدمای سمی زندگیم خیلی در ارتباطم و نمیتونم حذفشون کنم.....ولی خب سعیمو میکنم باهاشون کنار بیام... چون نزدیکانمن.......ممنونم بابت اینکه وقت گذاشتی.....دمت گرم گلم❤️✨
قربونت بشم ☹️😍😘♥️ مرسی....البته من با آدمای سمی زندگیم خیلی در ارتباطم و نمیتونم حذفشون کنم.....ول ...
خدا نکنه 😘😘 آره اگه فامیلتون باشن که عمرا بشه حذف کرد ، ولی رابطه ات رو کمرنگ کن 🙃 😘😘😘😘😘😘😘
ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
خدا نکنه 😘😘 آره اگه فامیلتون باشن که عمرا بشه حذف کرد ، ولی رابطه ات رو کمرنگ کن 🙃 😘😘😘😘 ...
اوهوم☹️....چی میشه کرد....از این ب بعد هر چرتی بیاد سر زبونم میگم🤦🏻♀️میخوام با آدمای بیشعور مثه خودشون باشم....یکمم من بی شعور باشم بببنم چی میشه😂😂....مرسی ازت بابت مشاوره خوبت😘😘❤️
اوهوم☹️....چی میشه کرد....از این ب بعد هر چرتی بیاد سر زبونم میگم🤦🏻♀️میخوام با آدمای بیشعور مثه خ ...
😂😂 😘😘😘
تو میتونی 🙂 البته بیشعوری دور از جون ، منظورم سر زبون هست
ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤