2821
2789
عنوان

گریه دخترم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 44 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینقدر تنبله که...

ن ن تنبلی تعطیل  وگرنه چاق میشه    زشت دیده میشه چون کوتاهه . ورزش هم سلامت میکنه هم رو فرم میاره قد کوتاه بد نیست ولی با چاقی خیلی کوتاهتر بنظر رسیده میشه

بنظرم بالای ۱۷۰ خیلی جالب نیست 🥲

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
دخترم سیزده سالگی قدت چند بود؟

از ۱۴ سالگی قد تند تر رشد میکنه  ، منم ۱۵۵ بودم ،‌

البته من بارفیکس هم رفتم ورزش هم میکردم ، ☺ 

تو دوسال ۶ سانت بلند تر شدم

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
منم ۱۳ سالم بود قدم تقریبا همین بود بعدش حرکات کششی انجام دادم الان ۱۶ سالمه ۱۷۶ هست قدم 

سلام میشه بیشتر توضیح بدید چه حرکات ورزشی انجام دادید و اینکه بعد از، پریودی هم رشدتون ادامه داشت؟ 

سلام بله یه مقداری...الان ۱۵۸ هستش

سلام لطفا میشه بگید کار خاصی کردید که قدش بلند تر شد سه سانت هم خیلی خوبه 

یه سوال دیگه هم داشتم میشد چند ماه اصلا رشد نکنه بعد دوباره قدش رشد کنه؟ 

سلام لطفا میشه بگید کار خاصی کردید که قدش بلند تر شد سه سانت هم خیلی خوبه  یه سوال دیگه هم داش ...

سلام. نه راستش کار خاصی نکردم. چون دوران کرونا بود حتی باشگاه هم نفرستادمش ولی کاش میفرستادم! 

این اینقدرو رشد کرد بنظرم بخاطر اینه که کلا خانوادگش قدمون همین حدوداس و چون دخترم زود پریود شد، قدش باز رشد کرد.

فکر نمیکنم بعد توقف رشد باز رشد کنه البته ممکنه رشد خیلی کم باشه و به چشمتون نیاد و تو دراز مدت دیده شه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792