dorsammm مدیر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 601 عنوان قرص برنج😑 | مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 82 پست این قرص برنج چه کوفتیه همسایمون باش خودکشی کرده اینارو از کجا میارن دلم واسش سوخت😔 🖇⃤••𝗔 𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗦𝗢𝗨𝗟 ɪs ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sʜɪᴇʟᴅ ғᴏʀ ᴀ ᴄʀᴜᴇʟ ᴡᴏʀʟᴅ..! 1400/11/27 | 14:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dorsammm مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 601 بزرگترین گناهه وای😔 🖇⃤••𝗔 𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗦𝗢𝗨𝗟 ɪs ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sʜɪᴇʟᴅ ғᴏʀ ᴀ ᴄʀᴜᴇʟ ᴡᴏʀʟᴅ..!
dorsammm مدیر استارتر عضویت: 1400/06/04 تعداد پست: 601 زندگی پس از زندگی زنه خودکشی کرده بود گف اینقدر سختی کشیدم که وقتی برگشتم ابروم سفید شده بود ... چقدر بد یعتی زنه خودکشی کرده بود بعد زنده مونده بود؟ 🖇⃤••𝗔 𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗦𝗢𝗨𝗟 ɪs ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sʜɪᴇʟᴅ ғᴏʀ ᴀ ᴄʀᴜᴇʟ ᴡᴏʀʟᴅ..!
یه_دختر_خوشکل عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 9635 وای😔 اسی برو براش نماز بخون دعا کن که روحش ارامش پیدا کنه ایت الکرسی خیلی خوبه شاید خدا رحمش کرد امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️
یه_دختر_خوشکل عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 9635 چقدر بد یعتی زنه خودکشی کرده بود بعد زنده مونده بود؟ نه مرده بود باز برگشته بود ینی ی قسمتی از اون دنیا رو دیده بود امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️
negar_mah عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 611 زندگی پس از زندگی زنه خودکشی کرده بود گف اینقدر سختی کشیدم که وقتی برگشتم ابروم سفید شده بود ... اره دقیقایه مرده هم بود که دو بار مرده بود بار اولشو که غرق شده بود تعریف کرد ولی بار دوم که خودکشی بودو گفت به هیچ وجه نمیگم یعنی نمیتونست که بگه حالش بد میشد
یه_دختر_خوشکل عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 9635 اره دقیقا یه مرده هم بود که دو بار مرده بود بار اولشو که غرق شده بود تعریف کرد ولی بار دوم که خودکش ... اره دیدی؟من گریم میگرف خیلی دردناکه خدا رحم کنه بهش😭😭😭کاش قرص برنج نمیخورد حداقل شاید نجات پیدا میکرد امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️
negar_mah عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 611 اره دیدی؟ من گریم میگرف خیلی دردناکه خدا رحم کنه بهش😭😭😭 کاش قرص برنج نمیخورد حداق ... انشاالله😔😔هرکی این پست را میبینه براش یه صلوات بفرسته❤