2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 29 پست
دوست دارم بی احترامی نشه و بتونم حرف دل خودمو بزنم، اما هیچی نمیگم، بعد میام خونه هیستریک میشم، به ج ...

دقیقا منم دلم میخواد سر شوهرم خالی کنم اما هرچقدم خودمو کنترل میکنم باز تو روابطمون تاثیر میذاره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم درکت میکنم منم مادرشوهرم خوبه خیلی محبت میکنه ولی یه اخلاقی داره خیلی تو مسائل مالی دخالت میکن ...

من خودم از روز اول پا به پای شوهرم کار کردم ولی اگه یه روز بریم مثلا ناهار بیرون خدانکنه این بفهمه.برمیگرده به شوهرم میگه هرچی پول درمیارین میخورین.خب زندگی خودمونه.پول خودمه اصلا

عزیزم،من قبلااینجوربودم بخاطرشرایط زندگیم مجبوربودم تحملش کنم،کنایه ها تیکه ها ونظرهای مسخره ولی یبا ...

خونمون طبقه پایین خونشونه.شرایط جدا شدنم فعلا نداریم وگرنه بهترین کار همون کم کردن رابطه یا قطع کردنشه.اینا ادمای سمی زندگی ادمن

درکت میکنم در مورد اون قسمت نظر دادنای بیجاش ک گفتی... سعی کن جواب بدی خیلی محترمانه یا حداقل نشون ...

دقیقا هیچ تغییری نمیکنن این ادما.هیچوقت حتی از ذهنشون نمیگذره شاید دل طرف به درد بیاد.

شما هم مثل من هستی یه جورایی من هم مادر خانمم خیلی دخالتهای بیجا میکرد ولی واقعا کسی ک شخصیت داره ...

امان از ادمایی که سرشون به بهانه خیر و صلاح بچه هاشون همش تو زندگی ادمه و بیشتر از کمک ضربه میزنن

امان از ادمایی که سرشون به بهانه خیر و صلاح بچه هاشون همش تو زندگی ادمه و بیشتر از کمک ضربه میزنن

چاره چیه

متاسفانه آدم بی عقل و بی شخصیت اونم انقدر نزدیک چیز واقعا ناجوریه ولی هیچی بهش نگی بهتره و توی خماری خودش بمونه و شما هم کار خودت رو بکن

عزیزم درکت میکنم  اگه نمیخوای بهشون بی احترامی کنی میتونی مثلا وقتی که پرسید ناراحت شدی بگی چه ...

«چی بگم»خیلی جالب بود برام.چقدم میتونه حرف پشت این کلمه باشه.

منم قبلا اینطوری بودم الان یکم بهتر شدم

الان یادم میافته که اون موقع این حرفارو زدن چرا هیچی بهشون نگفتم  روانی میشم 

به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
منم قبلا اینطوری بودم الان یکم بهتر شدم الان یادم میافته که اون موقع این حرفارو زدن چرا هیچی بهشون ...

منم اینجوریم یعنی حرفاو کارای دو سال پیششونم منو ازار میده.هی خودخوری میکنم.میگم چرا نتونستی جواب بدی

منم هرچی احترام میزاشتم ی قدم بیشتر میومد جلو جدیدا میگفت چ ساعتی صبحها بیدار شو چی بپز برو تو تراس اشپزخونرو چرب نکنی و ... منم برا اولین باراونم وقتی شوهرم نبود گفتم زندگی خودمه خودم میدونم کی پاشم کی بخابم دیگه اونجا اختیار خودمو دارم توام محترمانه جوابشو بده اینجور آدما رو جلوشونو نگیری تا بتونم پیش میرن 

منم هرچی احترام میزاشتم ی قدم بیشتر میومد جلو جدیدا میگفت چ ساعتی صبحها بیدار شو چی بپز برو تو تراس ...

واقعا افرین بهت.خودتو راحت کردی .خیلی خوبه ادم جسارت داشته باشه حرفاشو بزنه

من خودم از روز اول پا به پای شوهرم کار کردم ولی اگه یه روز بریم مثلا ناهار بیرون خدانکنه این بفهمه.ب ...

آفرین دقیقا منم شاغلم ماهی ۳۵۰۰ میگیرم شوهرم ۴۵۰۰ بعد پول من همش میره واسه قسط خیلی زور داره که لقمه ادم بشمرن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد

آفرین دقیقا منم شاغلم ماهی ۳۵۰۰ میگیرم شوهرم ۴۵۰۰ بعد پول من همش میره واسه قسط خیلی زور داره که لقمه ...

مثلا پریروز یکی بهم ۳۰۰ کادو داد فرداش من مریض شدم هیچی پول خونه نداشتیم شوهرم من بااون ۳۰۰ تومن برد دکتر بعد مادرشوهرم اینا نمیدونن من مریض شدم و اینا دیشب میگه اره ۳۰۰ تومن تو یه روز خوردین دیگه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد

«چی بگم»خیلی جالب بود برام.چقدم میتونه حرف پشت این کلمه باشه.

بله دقیقا یک جور دارید اعتراض میکنی به زبان سیاستمدارانه

آهای تویی که دارید اینو میخونی            در نرو دیگه وایسا کارت دارم                  همین الان بدون هیچ دلیلی بخند♡     ♢افرین جانم♢    ای ام نویسنده و شاعر😌💚          یک سر به تاپیک ها بزن جانان♡