2821
2789
عنوان

چراااا 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 37 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواستگار که از قبل در حد چتیم

اگه صمیمی هستین ک اول حال و احوال و چیکارا کردی و چه خبر بعد بگو از دلت چه خبر شنیدم تنگ شده برام؟چون میگن دل به دل راه داره ها اخه دل من برات یه ذره شده بود

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
واایی خجالت میکشمم ضایع نباشه؟

اول بزار اون ابراز علاقه کنه اگه کرد تو بگو اگرهم معذبی همون حال و احوال کن گل والا من از خونواده شوهرم بگیر تا خوانودا خودم و خاله و دایی و عمو و...همه میگن زبون دار هستم خب منم با زبون محبت میکنم میدونی بشین و بتمرگ و بفرما یه معنی میده اما خیلی متفاوته همش ک نباید با زبون غیبت کردو...محبت کنیم چ اشکال داره

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
اول بزار اون ابراز علاقه کنه اگه کرد تو بگو اگرهم معذبی همون حال و احوال کن گل والا من از خونواده شو ...

خیلی خوبه عزیزم کاشکی اون بگه که من بگم موفق باشی عزیزم خیلی برخوردتون خوبه😍

خیلی خوبه عزیزم کاشکی اون بگه که من بگم موفق باشی عزیزم خیلی برخوردتون خوبه 😍

فدات شم قربونت لطف داری خوبی از خودته گل😘