2777
2789
عنوان

پسوزیاروس😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 47 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودایمنی دارم کل بدنم کهیر میزنه اینهمه شلوغش نمیکنم که شما شلوغش کردی. استرس بدترش میکنه ها

اخه از بس دیگرون میگن وای چرا اینجوری ای

ادم استرس میگیره خو

پنیک هم دارم

خود ایمنی چیه گلم؟؟؟ بخدا نمیخوام شلوغ کنم. ‌همه ازم‌میپرسن دیوونه میشم

اخه از بس دیگرون میگن وای چرا اینجوری ای ادم استرس میگیره خو پنیک هم دارم خود ایمنی چیه گلم؟؟؟ بخ ...

خودایمنی انواع مختلفی داره برا من اینجوریه که سیستم ایمنی بدنم اشتباهی به پوستم حمله میکنه و کهیر های وحشتناک میزنم. با استرس هم تشدید میشه. الان با داروی آرام بخش کنترلش کردم 

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤
خودایمنی انواع مختلفی داره برا من اینجوریه که سیستم ایمنی بدنم اشتباهی به پوستم حمله میکنه و کهیر ها ...

من فک کنم خود ایمنی ام

چون با اضطراب بالا بیشتر میشه و سه مدل هم ارامبخش قوی میخورم البته ده روزه الان. 

خود ایمنی خطر داره؟؟؟ راست بگیا🙈🙈🙈👋👋

من فک کنم خود ایمنی ام چون با اضطراب بالا بیشتر میشه و سه مدل هم ارامبخش قوی میخورم البته ده روزه ا ...

والا دکتر به من میگفت خطری نداره اصلا استرس نداشته باش. من الان ۴ ماهه درگیرشم. میگفت باید تحملش کنی تا بره. شاید ۶ الی ۹ ماه درگیرش باشی

والا دکتر به من میگفت خطری نداره اصلا استرس نداشته باش. من الان ۴ ماهه درگیرشم. میگفت باید تحملش کنی ...

خداروشکر. انشالله رفع شه. کاش جایی بود دیگرون نمیدیرن. مثلا ارایشگاه میرم چنان بهم تسترس میدن. بغل گوشم پشت سرم همه جام هست. گریه م در اومده مگه برم حموم و کل سرو صورتم پر کنم مرطوب کننده

ارامبخش چی داد

دوکسپین ۱۰ داد. ببین من وقتی اینجوری میشم میرم تو حموم عرق گز میریزم رو بدنم اینا میرن. عرق گز خیلی خنکه. کلا هر چیزی که طبعش خنک باشه بریزی روشون میرن 

یه داردی گیاهی دیگه هم هست ما بهش میگیم سرخ مرز.  یه پودره. اونو هم تو آب خیس میکنیم بعد آب زیرش رو میریزم رو بدنم سریع میرن