2777
2789
عنوان

حرصم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 36 پست
کجایی مهربون😊

💞💞💞کنایه به صحبت احمدی نژاد بود گفت گوجرو بیاید محل ما بگیرید😄

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کجاش عزیزم ادرس دقیقتر میدی

فاز ۳ روبروی استخر مشهدی😍

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
خب گیریم گفتیم اعتراض کردیم ولی اخه بکی اعتراض کنیم بلانسبت عنم تودستمون نیس مجبوریم ک میسازیم خیلی ...

حیف که یه چیزایی هست اگه بگم تعلیق میشم شایدم تا حالا تعلیقم کرده باشن ،ولی ۸۰ میلیون جمعیت یک صدا میشه یه دژ وحشتناک که اجازه نده ۹۵ درصد سرمایه کشور در دست ۵ درصد دهک بالاست،مابقی ول معطلیم

استارتر ببخشید عزیزم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3392123/من-با-نامزدم-چیکار-کنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3855719/

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3957785/خواهرِ-نامزدم

میشه لطفا اینارو گزارش بزنید!؟❤️ بعدش لایک کنید که براتون صلوات بفرستم نی نی یار حذف تاپیکش قفله😢

ناراحتی نداره ما هم میکشیم رو قیمت ساختمون  ما هم میکشیم رو محصولات کشاورزی که میفروشیم این ...

ما که نداریم چی!

افتادیم گیر شماها

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند...
ما که نداریم چی! افتادیم گیر شماها

عزیزی دلم زنجیر وار همه چی بهم ربط داره

مثلا برای یه ساختمون

اول حقوق کارگر بالا میره

سیمان

اجر

سنگ

لوله

برق

کاشی

سرامیک

....تمام اینا گرون میشه

انتظار ندارین که قیمت ساختمون ثابت بمونه

یا در محصولات کشاورزی

کود

حقوق

اولین چیزی که بالا میره کوده

یه لیتر کود شیمیایی پانصد هزارتومن شده

.ان شا ا...تمامی مشکلات حل شود

ناراحتی نداره ما هم میکشیم رو قیمت ساختمون  ما هم میکشیم رو محصولات کشاورزی که میفروشیم این ...

من شوهرم یه کارمند سادست،با حقوق ماهی ۵ونیم،که ۱و نیمش میره اجاره خونه،پارسال همون برنج بعنوان مثال کیلویی بیست هزار تومن بود ولی الان پنج برابر شده پس حقوق شوهر منم باید پنج برابر بشه یعنی ۲۷ونیم باید حقوق بگیره که جزو محالاته،پس ما انسان نیستیم مگه به چه امیدی تو این مملکت ادامه زندگی بدیم؟

من شوهرم یه کارمند سادست،با حقوق ماهی ۵ونیم،که ۱و نیمش میره اجاره خونه،پارسال همون برنج بعنوان مثال ...

شما حق داری گلم

من که موافق افزایش قیمت نیستم دختر خوب

فکر میکنی ما سود میکنیم

وقتی یه ساختمون قیمتش بالا میره یا محصولات کشاورزی

قیمت بالا میره مشتری کمتری پیدا میشه

.منظورم اینه تر و خشک به پای هم میسوزن گلم