2777
2789
عنوان

ب شوهرم هیچی نگم ب نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 49 پست
ت چرا چی گفتی بهش  تازه بهش زنگ زدم امروز داشت تعریف منو پیش رفیقش میکرد ک خانمم حرف نداره&nbs ...

منم خانوادش محل سگ به ادم نمیزارن هی زنگی نمیزنن تعارفی کنن بیا خودشون بیرونن این به زور میخواد منو ببره اونجا تبریک روز پدر خودشون واینسادن خونه این میگه بهشون زنگ بزن خواستن برن خونه تو هم شیرینی ببر برو😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب ب شوهرم رفتم ی گل قلبی گرفتم دادم نمیخاستم بدم ولی گفتم ولیش بزار بدم دلش نشکنه صب بهم گفت من برات النگو های ک دوس داشتی خریدم اول ب ت گرفتم بعد زنگ زدم برو ب بابام کادو بگیر مخاستم بیینم ت چی میگی مگ میشه من ب روز ولنتاین بزات کادو نگیرم اینقد حرف تیکه دار بهش گفتم وای خجالت کشیدم بخدا😂

وقتی همسرت برات هدیه نمیخره شما هم نگیر بزار ببینه چه حسی داره چرا ارز ش خودتو پایین میاری اگر هدیه خرید شماهم بگیر.خواست برای باباش هدیه بگیره بگو روز زن یادت نبود هدیه بگیری روز پدر یادت هست؟

وقتی همسرت برات هدیه نمیخره شما هم نگیر بزار ببینه چه حسی داره چرا ارز ش خودتو پایین میاری اگر هدیه ...

خب عزیزم منم همینارو بهش گفتم اون گرفته بوده سفارش داده بود من نمیدوونسم رفته برام النگو های ک دوس داشتمو گرفته مخاسته ببینه من چی میگم ک برام کادو نیاورده