2777
2789
عنوان

هعییی🙂

164 بازدید | 20 پست

نه با فامیلای پدریم نه با فامیلای مادریم رفتامد نداریم شاید سالی ۱ بار ختمی جایی سالی ۱ بار مهمونی که اونم کرونا اومده تموم شده

واقعا بعضی وقتا احساس تنهایی میکنم چون با فامیلا که رفتاند نداریم ... دوست درست حسابیم ندارم مامانمم اخلاقش واقعا بده با هرکی دوست میشم باید یجور دوستیمو خراب کنه خواهرمم که نامزد کرده نامزدش نه اجازه میده بیرون بره نه هیجی واقعا بعضی وقتا تو اینستا هم سنو سالامو که میلینم با فامیلاشون با خواهرشون با دوستاش خیلی حسرت میخورم🙂

‌‌‌🖇‌‌⃤••𝗔 𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗦𝗢𝗨𝗟               ɪs ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sʜɪᴇʟᴅ ғᴏʀ ᴀ ᴄʀᴜᴇʟ ᴡᴏʀʟᴅ..!
منم مامانم اخلاقش اینجوریه💔 با فامیلم زیاد رفت و امد نمیکنیم(:

خیلی بده واقعا من مامانم همیشه با همه جنگ داره من حتی تو اینستاام نمیتونم برا خودم حداقل چرخ بزنم باید بره بیرون گوشی دست بگیرم خسته شدم واقن خیلی تنهام🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم. تازه اینجا هم اگه بفهمه هستم کشته منو😐😶

برای آرامشم چند تا صلوات بفرستین.🌹دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم.... ‌ با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄 ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ دوست گرامی! خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم. و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆
منم هیچ دوستی ندارم و با هیچکس رفتو امد نداریم حتی سالی یه بار💔

خیلی بده واقن من هرروزم یکیه واقعا میبینم تفریحی ندارم ..حتی یه کلاسی چیزی

حوصله مهمونی کی داره😒برا خودت رفیق پیدا کن قشنگم

اخه مشول میدونی چیه من رفیقم داشتم مامانم بهم میزد دوستیمو بیرون سخت اجازه نیده🙂😐 واقن خستم کرده 

خیلی بده واقعا من مامانم همیشه با همه جنگ داره من حتی تو اینستاام نمیتونم برا خودم حداقل چرخ بزنم با ...

عزیزم تو خودت تنهایی خودت رو پر کن   اوضاع همیشه اینطوری نمیمونه میتونی زمانتو صرف خوندن کتاب گوش دادن موسیقی نگهداری گلها یاد گرفتن یک هنر بکنی     

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
عزیزم تو خودت تنهایی خودت رو پر کن     اوضاع همیشه اینطوری نمیمونه میتونی زمانتو صرف خوندن ...

چه هنری وقتی علاقه ای که داشتمو ثبت نام کردن بعد دوماه گفتن نیاز نی بری🙂 چه اهنگی که حتی اهنگمم میگ اینو عوضکن هرچی خودش بخواد

چه هنری وقتی علاقه ای که داشتمو ثبت نام کردن بعد دوماه گفتن نیاز نی بری🙂 چه اهنگی که حتی اهنگمم میگ ...

کسی از مشکلات تو خبر نداره اگه هم متوجه بشه قرار نیست توجه زیادی بکنن خودت باید حل شون کنی   همیشه یه ذره امید هست تو باید پیداش کنی  

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.