2777
2789
عنوان

چیکار کنم دخترم ترکی یاد بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 22 پست
هرکی یه جور راهنماییم می کنه نمی دونم بالاخره باهاش ترکی حرف بزنم یا نه . یکی میگه از 6 ماهگی باید حرف می زدی یکی میگه نه هنوز زوده ، یکی میگه خودت باهاش حرف بزن یکی میگه نه ، نمی تونم تصمیم درستی بگیرم از صبح تا ساعت 5 هم مهد کودکه مدتی که پیششم خیلی کمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
شما مشکلتون ترکی و فارسی هست

من از اول با پسرم فقط عربی حرف زدم با اینکه اطرافیانم فقط ایرانی باهاش حرف میزدند
الان پسرم عربیش بهتر از ایرانیشه هههههه
ولی ایرانی رو هم متوجه میشه
به نظر من مادر باید خودش با بچه کار کنه چون مادر خیلی روی بچه تاثیر داره

از الان هم با دخترت ترکی حرف بزن و کاری به دیگران نداشته باش خودش یاد میگیره و واسش کلمات اشنا میشه
هر آنچه نیاز دارم پیشاپیش در درون من هست.

من داداشم با پسرش ترکی حرف میزنه و مامنش فارسی
الان هر دوتا رو میفهمه اونم با دادشم ترکی حرف میزنه با مامنش فارسی
بچه ها تو کودکی میتونن 5 تا زبون رو هم زمان یا بگیرن
من دادشم وزن داشم هردو دکترن اینو گفتم که بدونی جای نگرانی نیست راحت باهاش ترکی حرف بزن
عزیزم اگه باباش فارسه اصلا نباید باهاش ترکی حرف بزنی.بذار فارسیش تکمیل بشه بعد کم کم تو محیط ترک زبان ببری کلماتو متوجه میشه.من یه خواهر برادر دارم اینجورین.تهران به دنیا اومدن.وقتی زبون باز میکردن مشاور گفت تو خونه همتون فارسی صحبت کنید .بچه ها زبونشون فارسی شد ولی الان ترکی رو هم فول هستن با اینکه فارسی حرف زدن تو خونه ما رایج شد و اصلا ترکی حرف نمی زنیم.
اشتباه نکن بذار یه زبونو درست یاد بگیره.منم دخترم همسن دخترته.فقط عصبانی که میمشم چند تا فحش ترکی میدم که دلم خنک بشه اونم که نمی فهمه می خنده(البته نه فحش اونجوریا!)
عزیزم ببین با کدوم زبان راحتتر با دخترت حرف میزنی؟؟با زبان مادریت یا فارسی؟؟با کدومش میتونی حس لطیف مادرانتو بهش نشون بدی؟؟اگه من جات بودم حتمن وقتی با دخترم خلوت میکردم باهاش ترکی حرف میزدم اینجوری اصلن حس غریبی هم نمیکردم آخه دخترم میتونست زبان مادری منو بفهمه....نگران فارسیش نباش خیلییی راحت یاد میگیره