2789
وقتی میزنید ببخشید احساس نمیکنید وقتی میخندید چشاتون لوچ میشه؟اخه خواهرمن میزنه چشاش لوچ میشع میترسم

نه والا من مشکلی ندارم مثل سابق هستم.حتما جای خیلی خوب برید و پزشک تزریق کنه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی میزنید ببخشید احساس نمیکنید وقتی میخندید چشاتون لوچ میشه؟اخه خواهرمن میزنه چشاش لوچ میشع میترسم

نه راستش،

دور چشم کلا کم میزنن

برای بین ابرو و پیشونی برام مهمه که قشنگ چروک ها باز میشه و نمیذاره اخم کنی

نه از دوستان بوتاکس کردن بشدت ناراضی هستن باید هر ۶ ماه حتما بری بوتاکس انجام بدی وگر نه بدتر میشی ت ...

ازکجا میدونی بدتر میشه؟چطور‌وقتی انجام ندادین اینقدر با قاطعیت نظر میدین؟ من خودم خیلی وقته بوتاکس میکنم و اطرافیانم چرا بدتر‌نشدم

چه ربطی به چشم و زاویه ی مردمک داره؟  اینکارا رو حتما پی متخصص زیبایی انجام بدین 

چه ربطی به چشم و زاویه ی مردمک داره؟  اینکارا رو حتما پی متخصص زیبایی انجام بدین

نمیدونم والا وقتی میخنده قیافش یه حالی میشه انگار چشاش لوچه😄بله حتما مرسی🙏

ازکجا میدونی بدتر میشه؟چطور‌وقتی انجام ندادین اینقدر با قاطعیت نظر میدین؟ من خودم خیلی وقته بوتاکس م ...

خیلی ها همین جا تاپیک میزنن و نارضایتی هاشون و درباره بوتاکس میگن منم خودم چون دیدم نظرم و گفتم 

رها
خیلی ها همین جا تاپیک میزنن و نارضایتی هاشون و درباره بوتاکس میگن منم خودم چون دیدم نظرم و گفتم  ...

اگر‌پیش متخصص بری چنین اتفاقی نمیفته برای خودمون ارزش قایل باشیم و کارهای زیبایی و بوتاکس رو‌به دست ارایشگر نسپاریم 

بچه ها من صورت نه ولی واژنمو بوتاکس کردم خیلی موثره من برای درمان بی اختیاری ادرار انجام دادمش خیلی راضیم واقعا چقدر ادم الکی اذیت میشه نمیره دنبال درمانش من الان واقعا راضیم این روش هم دکترم ماندانا اکبری بهم معرفی کرد واقعا هم کارساز بود هزینشم زیاد نبود اگه کسی اینجا بی ا ختیاری داره میتونه بره این کارو انجام بده 02122584154