2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 30 پست
گوجه میگن زیادیش خوب نیست 

برا چی خوب نیست؟ من خیلی میخورم بیشتر از میوه  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم من تو نت دیدم نوشته باعث بیماری نادر میشه من خیلی میخوردم ترسیدم کمتر میخورم 

عه پس منم کم میکنم، مرسی گفتی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
اخرین بار مدفوع شل داشتم دکتر گف طبیعیه.الان ۵روزه مدفوع نکردم 

مدفوع شل مشکلی نیست نکردنش چون باعث میشه فشار بیاری خوب نیست اب خیلی بخور با سبزی باعث میشه یبوست نگیری خدانکرده برات مشکل ایجاد کنه 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
چه زود دچار یبوست شدی !الان که اینه وای به حال چند ماه دیگه  اب زیاد بخور نباید زور زیاد بزنی ...

اصلا مدفوع نکروم بدونم یوبسم یا ن.اخربن بار شل بود.الان ۵روزه مدفوع نکردم فقط نفخ دارم.این ک ۵روز مدفوع نکردم یعنی یوبسم؟ 

وای دیگه تحمل تدارم بخدا  هرروز ارزوی مرگ میکتم

اوه هنوز اولشه من 25هفته هستم تازه دردای جدید گرفتم من جوری بودم خون بالا میوردم 😭😭😭😪🤕

اصلا مدفوع نکروم بدونم یوبسم یا ن.اخربن بار شل بود.الان ۵روزه مدفوع نکردم فقط نفخ دارم.این ک ۵روز مد ...

اره دیگه عزیزم ۵روز خیلیه 

روده ها در حالت عادی روزی یکبار باید دفع انجام بدن بیشتر از دو روز یبوسته

[QUOTE=226657441]مدفوع شل مشکلی نیست نکردنش چون باعث میشه فشار بیاری خوب نیست اب خیلی بخور با سبزی ب ...

اره برا جنین میگن خوب نیست غذای چرب و ادویه دار خیلی نخور 

اوه هنوز اولشه من 25هفته هستم تازه دردای جدید گرفتم من جوری بودم خون بالا میوردم 😭😭😭😪🤕

وای چقدر سخته بخدا

من بارداری اولم از شش هفته شروع شد تا ۱۳ هفته

این یکی هم دقیقا از شش هعته شروع شد امیدم اینه زود بشه ۱۳ هفته تا تموم شه

وای چقدر سخته بخدا من بارداری اولم از شش هفته شروع شد تا ۱۳ هفته این یکی هم دقیقا از شش هعته شر ...

من بارداری اولمه از 6هفته شروع شد والان ادامه داره شب تا صبح از درد قفسه سینه وکمر نمی تونم بخوابم😭😭😭😪🤕