2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 121 پست
ی بار جلو همکارا مسخره بازی در میاوردم  همه میخندیدیم..بیشتز سوتی میدادم..ولی همگی میخندیدیم&n ...

تعریف کرده دیگه ممکنه این تعریفو خیلیا بکنن..جواب تعریفشو میدادی که فکر نکنه مغروری احترامشو نگه دار ولی اگه دیدی از حدش گذشت رفتارتو عوض کن باهاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه ابجی  حدس تو چیه ؟ بنظرت سواستفاده هس یا واقعی؟؟ میشه نطرتو بگی دوس دارم بدونم

میخواد بیشتر باهات اشنا بشه اگه اوکی بودی واسه ازدواج ولی اگه پیشنهاد دوستی داد قبول نکن شاید بخواد امتحانت کنه

میخواد بیشتر باهات اشنا بشه اگه اوکی بودی واسه ازدواج ولی اگه پیشنهاد دوستی داد قبول نکن شاید بخواد ...

خب خیلی از پسرا پیشنهاد اشنایی میدن

میگن باهم اشنا بشیم اگه به هم خوردیم ازدواج 

چی بگم اینجوری؟؟

یعنی بگم اول بیا با خانوادم صحیت کنه؟

نامزدیو گذاشتن واسه اشنایی بیشتر ولی اگه نمیخواد نامزد شین بگو زیر نظر خانواده ها چندماه رو میزاریم برا اشنایی یه جلسه پدرمادرش بیان خونتون اینجوری خیالت راحته قصدش سواستفاده نیست

نامزدیو گذاشتن واسه اشنایی بیشتر ولی اگه نمیخواد نامزد شین بگو زیر نظر خانواده ها چندماه رو میزاریم ...

وقتی میبینه سرفه میزنم برام نوشیدنی گرم میاره.

یا برام شیرینی میاره میگه بخور..فقطم اروم به من میگه برو بخوز

چرا؟

خب اینجوری نمیگه این دختره ازدواجیه یا میخوا خودشو ب من بندازع؟

نه اگه میخواستی خودتو بهش بندازی از ذوقت میرفتی باهاش دوست میشدی سریع قبول میکردی... اگه گفت اشنا بشیم اول بگو بزار فکر کنم یه هفته طول بده بعد که پرسید بگو زیر نظر خانواده ها

اگه بخوان الکی برا سواستفاده مخ دختره رو بزنن اینجوری نمیکنن؟ که به دوستاشون بگن؟

همه چیز ممکنه تو فقط صبور باش تا بهت پیشنهاد بده بعدم به شرط اینکه خانواده ها خبر داشته باشن قبول کن