2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 121 پست
نمیدونم بستگی داره قصدش دوستی باشه یا چیز دیگه ولی اینکه میگی جلو همه میگه هواشو داشته باشین انگار ق ...

اره 

خودشم بهم گف هر مشکلی داشتی بگو

دوستام همع اینجا هستن .به دوستام میگم هواتو داشته باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اصلا فالو نمیکنه  یا شمارمو نگرفتع  ولی گاهی سعی میگنه بهم نزدبگ بشه

ببین تا چیزی از علاقش نگفته خیالپردازی نکن شاید به عنوان کسی که ازت بزرگتره میخواد حمایتت کنه شاید ذاتن مهربونه..شایدم میخواد بشناستت که اگه دختری خوبی هستی شمارتو بگیره مطمعن نیست

نمیدونم بستگی داره قصدش دوستی باشه یا چیز دیگه ولی اینکه میگی جلو همه میگه هواشو داشته باشین انگار ق ...

ولی ابجی کلا اینجوریه ک اصلا شمارمو نمیگیره

یا تو مجازی دنبالم نمیکنه 

هیچ ارتباطی نداریم 

زیادم نمیاد بخشم

ولی گاهی ک میاد..سعی میکنه خلوتی برا صحبت باهام پیدا کنه 

ببین تا چیزی از علاقش نگفته خیالپردازی نکن شاید به عنوان کسی که ازت بزرگتره میخواد حمایتت کنه شاید ذ ...

مثلا همین ک میبینه رو صندلی میشینم

فوری میاد کنارم میشینه و باهام حرف میزنه 

یا وقتی میبینه میخام چایی بخورم. به بهونه چایی میخوا پیشم بشینع

دلم شکسته خیلیی

دل دشمنت بشکنه خوشگل خانم 

اگه میخوای اینجا چت کن در موردهر چی دوست داری حرف بزن بذار یادت بره این ماجرارو 

کلا به این ماجرا فک نکن بهتر میشی شاید یکم زمان ببره ولی عوضش سود میکنی و حالت خوب میشع 

الان سود کردی با اون خانواده وصلت نکردیا گلم قدر تو بدون 

ادم باید وقتی یه اتفاقی نمیوفته نباید اصرار کنه که چرا نشد و اینا چون قطعا یه حکمتی داشته 

چون خدا صلاح ادمو بیشتر میدونه شاد باش و بخند و سرگرم کن خودتو بذار فراموش شه 

خودتو سبک کن رو برگه بنویس دردتو یا اینجا بنویس داد بزن 

مثلا همین ک میبینه رو صندلی میشینم فوری میاد کنارم میشینه و باهام حرف میزنه  یا وقتی میبینه م ...

عادی باش جلوش میدونم که تو دلت هزارجور فکر میکنی ولی جلوش بروز نده معلومه توجهشو جلب کردی

دل دشمنت بشکنه خوشگل خانم  اگه میخوای اینجا چت کن در موردهر چی دوست داری حرف بزن بذار یادت بره ...

میدونی خیلی ب دلم‌نشست حرفاش خودش دلم لرزید اونشب ....خیلی حالم بده هیچی ارومم نمیکنه

یادمه ی بار جلوش از یکی از خانم دکترا تعریف کردم  گفتم چه دکتر مهربونیه برگشت گف یعنی بقیه دک ...

میخوای یه بار الکی بگو برات خواستگاراومده خودتم راضی مستقیم بهش نگوها مثلا تو بخشتون به چند نفر بگو که پخش بشه خبره ببین واکنشش چیه