2777
2789
عنوان

خیلی زشت شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 36 پست

حالا یه ساندویچ بود میخریرین دیگه الانم که تو بازار قدم به قدم فست فوتیه 

ولی بهرحال از آدماییکه تا میبینن یکی میره بیرون لیست خرید میدن خوشم نمیاد

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه دوست داشتم یبار میخواست بیاد پیشم ناهار ساندویچ درست کنیم بخوریم قبلش با رلش بیرون بود من نمیدونستم، پیام دادم ببینم کجاست یاداوری کردم نون هم یادت نره ،رلش خرید و پولشم هرچی اصرار کردم بر نداشت

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
عزیزم ۱۰تومن چیه ک بترسیم پولو ندن؟منظکرش اینه ک نذاشتن برسم تو شهر زود پیام دادن

خودت ميدوني ولي بعدا ميفهمي شوهرت چيه 

واقعا پول ساندويچ چيزي نيست كه شوهرت تو رو محبورت كرد برا دوستات عذر بياري

دوستات پررو هستن رو نده بهشون

بعد ازدواج به نظرم دور دوستات باید خط بکشی

دوستات میشن دشمنت 

باید حواست جمع باشه

بیایین یاد بگیریم هیچ کس رو به خاطر چهره وفقر تحقیر نکنیم چون خالق هر دومون خداست و ما از بازی سرنوشت چیزی خبر نداریم.                                                                                                                                                           يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يَسْخَرْ قَوْمٌ مِنْ قَوْمٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُونُوا خَيْرًا مِنْهُمْ وَلَا نِسَاءٌ مِنْ نِسَاءٍ عَسَىٰ أَنْ يَكُنَّ خَيْرًا مِنْهُنَّ ۖ وَلَا تَلْمِزُوا أَنْفُسَكُمْ وَلَا تَنَابَزُوا بِالْأَلْقَابِ ۖ بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِيمَانِ ۚ وَمَنْ لَمْ يَتُبْ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ(Hussein Taji Kal Dari)                                         ای کسانی که ایمان آورده اید! گروهی (از مردان) گروه دیگر را مسخره نکند, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, ونه زنانی, زنان دیگر را, شاید آنان (= مسخره شدگان) از اینها بهتر باشند, واز یکدیگر عیبجوئی نکنید, ویکدیگر را با القاب زشت نخوانید, که پس از ایمان (آوردن) نام فسق بسیار (زشت و) بد است و هر که توبه نکرد, پس آنانند که ستمکارند.-سوره الحجرات، آیه ۱۱
یه دوست داشتم یبار میخواست بیاد پیشم ناهار ساندویچ درست کنیم بخوریم قبلش با رلش بیرون بود من نمیدونس ...

خب عزیزم خودت میگی قرار بود بیاد پیشت..من تازه از کارم خسته و کوفته رفتم تو شهر اونا پیام دادن