2777
2789
عنوان

نامزدم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 30 پست
عزیزم زیاد روی ولن حساس نشو . مردا کلا اکثرن مناسبتا یادشون نمیمونه

همسر من اولین تولد و ولن و روز زن من و کوفتم کرد🥲

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

خب چرا این قدر سخت میگیرید ؟

تولدت یادش میره خودت یادش بیار جشن بگیرید حالا یا دونفره یا باخانواده 

مگه چیه خب ادم فراموش میکنه 

منم نامزدم امروز نیس کلا از صبح هم براش ویدیو فرستادم هنوز ندیده ولی اصلا ناراحت نشدم 

امروز نیومده بجاش فردا  برید ی پیتزا بر بدن بزنین 

سخت هم نگیر 

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا این قدر سخت میگیرید ؟ تولدت یادش میره خودت یادش بیار جشن بگیرید حالا یا دونفره یا باخانواده& ...

بابا به خدا من هیچ وقت واسم کادو و این چیزا مهم نبود هزار بار به خودشم گفتم فقط مهم اینه که به یادم باشی

چی شد یعنی از صبح تا شب آدم گوشی دو دستش نمیگیره یه تبریک بگه که دلم خوش باشه ناسلامتی اولین یال باهم بودنمونه

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
تاریخش خوب نیست ولی ریاضی ک خوبه🤷‍♀️ عب نداره جبران کردن رو یادش بده 

چجوری 

من واقعا سیاست تو رابطه رو بلد نیستم

باید چی بهش بگم

من اوایل خیلی ناراحت میشدم و هی یادآوری میکردم بعد گفتم خب زوری که نمیشه خودش باید یادش باشه الانم ...

منم باید بیخیال بشم خیلی اذیت میشم واقعا

اخه ی خوب بهش بگو چرا رک باهاش حرف نمی زنی هرچیزی هست خودتو ناراحت نکن فقط بهش بگو که این مناسبتا بر ...

خب گفتم اینو بهش همش معذرت خواهی میکنه 

آخه به چه درد من میخوره

به خدا من کادو هم واسم مهم نیست اصلا مادی نیستم فقط توجه و اینکه بدونم یادش مونده واسم کافیه

میگه چشم بازم یادش میره

چجوری  من واقعا سیاست تو رابطه رو بلد نیستم باید چی بهش بگم

راستش الان نمیدونم چی باید بگی ولی اگه میخوای سیاست داشته باشی با نینی سایت اومدن ب دستش نمیاری دربارش کتاب بخون 🤍 

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی...♡
خب گفتم اینو بهش همش معذرت خواهی میکنه  آخه به چه درد من میخوره به خدا من کادو هم واسم مهم نی ...

حتما مشغله داره کارش زیاده عزیزم همین که رابطه بینتون خوب باشه یه دنیا می ارزه اینا هم خیلی مهم نیستن ولی یه بار دیگه وسط حرفاتون بهش بگو شاید اون ندونه این چقدر تورو خوشحال میکنه 

راستش الان نمیدونم چی باید بگی ولی اگه میخوای سیاست داشته باشی با نینی سایت اومدن ب دستش نمیاری دربا ...

ممنون عزیزم

یه نفر کتاب زنان زیرک رو بهم معرفی کرده دارم میخونم

اگه شما هم کتاب خوبی سراغ دارین بهم معرفی کنید🙏🌹❤

حتما مشغله داره کارش زیاده عزیزم همین که رابطه بینتون خوب باشه یه دنیا می ارزه اینا هم خیلی مهم نیست ...

چشم عزیزم ممنونم مهربون😘❤

ممنون عزیزم یه نفر کتاب زنان زیرک رو بهم معرفی کرده دارم میخونم اگه شما هم کتاب خوبی سراغ دارین به ...

من زیاد در یکباره کتاب نخوندم ولی کتاب 

سیاست های زنانه ب سبک هرا

لطفا خانم سیاست مداری باشید

راز های زنان متاهل خوشبخت

۲۰ راه ارتباط بهتر

هنر عشق ورزیدن 

خرده جنایت های زناشویی

مغز مردان

زنان زیرک

کتاب های معروفی ان در این زمینه🌹🌹

دوست دارم با خودتم که داری اینو میخونی...♡
خواهش میکنم فدات حالا من برعکس تو دخترم روز زنو بهم تبریک گفت بهم برخورد 🤣 خیلی رو زنو دختر بودن حس ...

😂😂😂😂😂😂😂😂واااایییی منم خوشم نمیاد