زیر بار فشارها و مشکلات زندگی زناشویی کم میارم خیلی خستم😔
👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁 👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪. 👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒
کاربر* خانم * هستم . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی . برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 ..
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
کاربر* خانم * هستم . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی . برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 ..
دوران مجردیم هیچ محدودیتی نداشتم خیلی خوب بود واقعا داشتم زندگی میکردم
ای جانم