2777
2789
من یاد اهنگ لب لبی ترکی افتادم از مرحوم رشید بهبودف

خخخخخ حالا من با این اسم خاطره دارم شوهرم جنوبی نیست یه بار مادر شوهر و برادر شوهرم سرزده اومدن خونم من برای خودم یکم درست کردم بعد پرسیدن چیه؟ گفتم لب لبی بعد یه نیم ساعتی برادر شوهرم تو خونه هی می‌گفت لب لبه من لب لبه تو       شوهرم هم باهاش دعوا کرد که مرتیکه بس کن دیگه انگار خوشت اومده هی تکرار میکنی

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چطوری میپزید ؟ چه ادویه هایی میریزید ؟ آب تمبرهندی هم میزنید 

نه عزیزم نخود رو از قبل خیس میکنیم که خوب پخته بشه من توی زود پز میریزم فقط با آب وقتی پخت باز میکنم پیاز داغ میگیرم با فلفل سیاه و فلفل هندی قرمز که گرده با یه کله سیر البته سیر رو درسته میندازم بعد که یکم بیشتر پخت برای ترش شدنش یکم کوچولو آب لیمو می‌ریزم البته خودم دوست دارم وگرنه آب لیمو نمی‌خواد ولی آبش خیلی لعاب دار میشه باید خوب بپزه

نه عزیزم نخود رو از قبل خیس میکنیم که خوب پخته بشه من توی زود پز میریزم فقط با آب وقتی پخت باز میکنم ...

اگه آویشن و گلپر موقع خوردن بهش بزنی خوشمزه میشه نفخ هم نمیاره

نه عزیزم نخود رو از قبل خیس میکنیم که خوب پخته بشه من توی زود پز میریزم فقط با آب وقتی پخت باز میکنم ...

نه ما دیگه پیاز داغ وسیر نمیزنیم با آب وادویه میپزیم آخرش یکم آب تمبر هندی میریزیم

دعاکنیدبرام خدا به منم فرزندی عطاکنه
نه ما دیگه پیاز داغ وسیر نمیزنیم با آب وادویه میپزیم آخرش یکم آب تمبر هندی میریزیم

اره فک کنم اصلش بدون پیاز داغ هست برای این که مزه دار بشه پیاز داغ می‌زنیم توی مزش خیلی تاثیر می‌ذاره مخصوص ایام محرم هست