2777
2789
عنوان

خواستگار پررووو

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 38 پست

شما چرا خواستگار بی عرضه‌و بیکارو راه دادید خونه که بخواین همچین حرفی ازشون‌بشنوین

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید حالا حرف مادر پسره درست نبوده ولی شما هم مشکلی با این قضیه ندارید؟

بلاخره صیغه کردن خوب نیست دیگه

انتظار دارید چه واکنشی داشته باشن؟

بعدشم همون اول صیغه ی باباتونو جلو کسی که اصلأ نمیخوایید باهاش ازدواج کنید جار زدین؟

خب زشته

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

شما چرا خواستگار بی عرضه‌و بیکارو راه دادید خونه که بخواین همچین حرفی ازشون‌بشنوین

اولش جور دیگه تعریف میکرد

مامانم کف دستشو بو نکرده بود بیکاره

تحقیق کردیم

خب راست گفته  تو که پرو تری  بابات یه همچین آبرو ریزی ای داره خودت باید خجالت بکشی سرتو ...

چرا باید دخترش خجالت بکشه

اون که باید خجالت بکشه زن صیغه ایه و باباش

چه حرفایی میزنید🙄

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

کار بابات ...❌

اما گناه بقیه رو نباید پای کسی دیگه بنویسن

ولی خب اگه گفتن نگین از طرفیم حق داشتن

باافتخارفمینیست وحامی حقوق زنان♀️                   We should all be feminist                             #زنان-ناموس-کسی-نیستند  ؛به یادتمام زنان وکودکانی که به نام ناموس وغیرت کشته شدند.🔰                معنی کلمه غیرت توی فرهنگ لغت؛تعصب، حمیت، حسد، رشک، رگ، صفت، مردانگی، مروت، ناموس پرستی🔰معنی کلمه ناموس توی فرهنگ لغت: عیال،مستوره ،عرض،بانگ، اشتهار ،حیله،مکر،تزویر،همسر 🔰مفهوم این دوکلمه چیزی جز یک حس مالکیت تعصبی روی زن ها نیست.🔰باعقل سلیم جوردرنمیاد که یک انسان مالک یک انسان دیگه باشه مگه اینکه رابطشون ارباب-بردگی باشه پس ... زنان،ناموس کسی نیستنددددد.🔰ازرفتارهای مالک گونه شریک عاطفیتون (اینوبپوش ،اونونپوش،موهاتوجمع کن،بااون حرف نزن، پاتوازخونه بیرون نزار، بلند نخند،تتونزن و...) خوشحال نشید این نشون دهنده علاقه نیست فقط نشون دهنده اینه که اون شخص خودش رو محق میدونه حتی برای کوچک ترین ابعادزندگی شماهم تصمیم بگیره برای  پوشش ، روابط،جسم،جان،اعتقادات و... دقیقامثل کاری که اربابان در دوران برده داری توی اروپا نسبت به برده هاشون انجام میدادن.🔰ایدی چنتاپیج فمینیستی رو میذارم حتمابریدبهشون سر بزنیدبهتون کمک میکنه قدرت پیداکنیدوبتونیدازحق خودتون دفاع کنیدودرمقابل تبعیض وبی عدالتی بایستید ♀️feminism.org2♀️women.and.feminism♀️feminism.everyday♀️fatiii-n82♀️hamsarii ♀️teenagers.feminism♀️ توی پیداکردن هرکدوم ازاین صفحات(پیج ها)مشکل داشتید بهم بگیدکمکتون کنم.🔰
میخوای استارترو کتک بزن نظرت؟😐 از کی تا حالا گناه ی نفر دیگرو پای ی نفر دیگ مینویسن؟😐😐

مگه گفتم گنتهش پاشه؟😐 

وقتی طرف اینجوری گفته این باید از روی خجالت بگه نه خیالتون راحت نه اینکه با پرویی تمام بگه یه مشا چه اصن ردتون میکنم این حرفش ینی تایید کار باباش😐 

چرا باید دخترش خجالت بکشه اون که باید خجالت بکشه زن صیغه ایه و باباش چه حرفایی میزنید🙄

وقتی با پرویی به خونواده شوهرش بگه به مشا چه خیلی ام خوب کرده اصن ردتون میکنم ینی داره تایید میکنه کار باباشو ریپلای نزنید حوصله ندارم اه 

ببخشید حالا حرف مادر پسره درست نبوده ولی شما هم مشکلی با این قضیه ندارید؟ بلاخره صیغه کردن خوب نیست ...

معلومه که بااین قضیه مشکل دارم

بالاخره بعضیا جور دیگه به ادم نگاه میکنن وخب حق دارن

ولی ایشون از اول شرایط منو میدونست  میتونست نیاد وپسرش هم امتیاز بالایی نداره که اینجوری منت میزاره واعتماد بنفس داره

اینا اول اینو گفتن ک پسره فردا دستش باز باشه و بره صیغه هم بکنه

همیشه از این میترسم

اگه بخوام یه روزی ازدواج کنم باید طرف خیلی ادم درستی باشه که کمه کم سراین قضیه بابام زبونش دومترنباشه