قطعی شد دیگه کاری ندارم دو ماه مونده به کنکور بگن نه حذف ولی قطعی شده
نشده عزیزم
شورا انقلاب فرهنگی سپردش به آموزش پرورش، اونم گفت زیرساختشو نداریم فعلا... نگران نباش
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
اخه خودمو قانع میکنم که نمره خیلی به درد نمیخوره 😁 البته شاید دارم اشتباه میکنم 😅
ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
نمره ی سه سال دبیرستان تو کنکور خیلی تاثیر داره سعی کن ازش قافل نشی
هعی اونارو که تصمیم دارم بخونم 😂 فلن دوران خوش گذرونیه💃💃
ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
نمره ی سه سال دبیرستان تو کنکور خیلی تاثیر داره سعی کن ازش قافل نشی
عزیزم تاثیر آنچنانی نداره
البته برای پزشکی و پیرا و رشته های تاپ
بقیه رو نمیدونم...
از اونی که روزی ده بار میگفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه کنندهترین حس دنیاست🥲
تازه نهم بیدم 😅 باور کنید همین الان یکی تاپیک دعوا زد اصلا نرفتم🥲 خودم جایی که مال بزرگاس نمیرم خوشم نمیاد ، همین چند روزی که عضو شدم کلی چیز یاد گرفتم😜
😂😂😂😂😂 عیبی نداره ولی بچه ی خوبی باش شیطونی نکن که توسط بزرگا خورده نشی همین گوشه کنارا آروم وا ...
اینو خوب اومدی 😂 اصلا تاپیک نمیزنم کسی خبر دار نشه🤫🤐 الانم برم که بیشتر از ۲۰ دقه است که اینجام ، یوقت معتاد نشم🥲🤭