2777
2789
عنوان

دوقلوهای ۱۴۰۱

| مشاهده متن کامل بحث + 82947 بازدید | 1115 پست
سرکلاژ کردی یانه؟

نه عزیزم

من یه ماه قبل انتقال ۳ و ۵ بود که دوز داروم رو بیشتر کردن تا بیاد پایین. فروردین ازمایش دادم خیلی اومده بود پایین یه کوچولو دوز دارو رو کم کردیم تنظیم شد خداروشکر

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام به همگی  من پنج شنبه 30 اردیبهشت تو 31 هفتگی زایمان کردم  ساعت 3 نصفه شب کیسه ...

عزیرم یادته بهت گفتم تیکر تاریخ زایمانمون یکیه امروز اومدم به تاپیک سر بزنم دیدم تو هم مثل من تو سی ویک هفته زایمان کردی

من فشارم رفت بالا سزارین اورژانسی شدم پره آکلامپسی گرفتم خیلی ورم داشتم

دخترم وزنش ۱۵۰۰ بود پسرم ۱۸۰۰

پسرم متاسفانه برام نموند عفونتش زیاد بودم 

ولی دخترم چهار طاق الان  رو پام خوابیده و خداروشکر داره وزن اضافه میکنه الان ۲۸۰۰شده

یه دختر دارم تا نداره
نه عزیزم من یه ماه قبل انتقال ۳ و ۵ بود که دوز داروم رو بیشتر کردن تا بیاد پایین. فروردین ازمایش دا ...

سلام گلبرگ جان....ی سوال ازتون داشتم شما قبل انتقال سومتون عدد تیروییدتون چند بود؟بعد انتقال هم قرص مصرف میکردید؟من با تیرویید ۳.۴۴دکتر برام انتقال داد اما احساس میکنم تیروئیدم یکم بالا بوده برای انتقال

❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیرم یادته بهت گفتم تیکر تاریخ زایمانمون یکیه امروز اومدم به تاپیک سر بزنم دیدم تو هم مثل من تو سی ...

سلام عزیزم

خوشحال شدم از حالت باخبر شدم

خدا نگه دار برات فندقتو. ان‌شاالله پسرتم تو بهشت منتظرت میمونه. فهمیه جان هم خداروشکر بچه هاش مرخص شدن فکرکنم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
عزیرم یادته بهت گفتم تیکر تاریخ زایمانمون یکیه امروز اومدم به تاپیک سر بزنم دیدم تو هم مثل من تو سی ...

چرا یهو پره اکلامپسی شدی؟ قبلش ریسک یا علامتی داشتی؟

سلام گلبرگ جان....ی سوال ازتون داشتم شما قبل انتقال سومتون عدد تیروییدتون چند بود؟بعد انتقال هم قرص ...

سلام عزیزم

من حدود ۳ ماه قبل انتقال اخرین ازمایش تیروییدم بود که ۳ و نیم بود و دوز دارومو بیشتر کردن تا بیاد پایین تر

تو بارداری هم نیاز شد یه بار دوزو یه کم کمتر کردیم و الان تنظیمه. بنظرم حتما با یه متخصص غدد مشورت کن. زیر دو یا دو  و نیم بیاد خیلی بهتره ان‌شاالله برای بارداری. 

من تو اپلیکیشن دکتر ساینا با دکتر فاطمه سرو مشاوره انلاین گرفتم

سلام عزیزم من حدود ۳ ماه قبل انتقال اخرین ازمایش تیروییدم بود که ۳ و نیم بود و دوز دارومو بیشتر کرد ...

برا من ۳.۴۴ بود دکتر انتقال داده...روز ۷بیبی زدم منفی شد حس میکنم تیروییدم بالا بوده یکم برا انتقال ..و اینکه روز ۱۰سیکل رفتم سونو ضخامتم ۱۰بود باز ۱۶رفتم بازم ۸ بود تغییر نکرده بود ب دکتر گفتم گفت مشکلی نیس اما تو پیج یکی دوتا ماما که دیدم نوشته بودن انتقال ندی بهتره چون رشد نداره ...بازم پناه برخدا☺️

❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام بچه ها من دیروز رفتم ازمایش تحمل گلوکوز ۷۵ گرمی دادم همزمان ناشتا و یک ساعته و دو ساعته رو با ...

بچه ها من اخرین گزارشی که دادیم خیلی قدیمه😅 چون بیشتر تو نی نی پلاس هستم با دوستان

اما الان مینویسم

جواب ازمایشم اومد ناشتا۹۰ بود بعد پودر ۷۵ گرم یک ساعته ۲۱۸ دوساعته ۱۳۳

در واقع فقط یک ساعتم کمی بالا بود

دکتر بختیاری گفت نمیخواد متفورمین بخوری یه ازمایش بده بدون پودر با صبحانه معمولی. دکتر حسن خانی و یه متخصص غدد گفتم روزی ۲ تا متفورمین بخور و ازمایش بعد ۲ ساعت صبحانه رو بده. من روزی ۲ تا متفورمین شروع کردم و هفته ۲۸ رفتم ازمایش . ناشتم ۷۹ شده بود و دو ساعت بعد صبحانه ۹۰.خوب بود و همون دوتا متفورمین رو ادامه میدم. سونوی ۲۸ هفتگی هم رفتم نسل امید پیش دکتر سلیمانی. حدود یک ساعتو نیم تو پذیرش معطل شدم چون پروندم  گم شد موقع ارسال به طبقه سوم‌ ولی از اولش تو نوبت رفتم و وقتی رفتم بالا دیگه خیلی معطل نشدم. اقایون رو نمیزارن برن بالا. ولی نوبتتون بشه صداشون میکنن تو همکف میتونن از تو مانیتور ببینن سونوی شمارو همزمان. اتاق استراحت و تخت هم داشت تو طبقه سوم که اگر معطل شدید استراحت کنید که خیلی خوب بود. در کل خیلی شلوغ نبود. دکتر سلیمانی خیل خوش اخلاق و مودب بودن. سوالات رو کامل توضیح میدادن واسه ادم. وزن دخترم ۱۳۰۰ و پسرم ۱۲۰۰ بود. و خداروشکر همه چیز خوب بود. طول سرویکسم ۳۲

بعدش رفتم پیش دکتر حسن خانی ویزیت شدم. از همه شرایط راضی بودن. من اصرار کردم که امپول ریه رو بزنم ولی گفتن شرایطت خوبه و صبر کن. و چون دیابتی هستی باید بستری بشی برای تزریقش. برای ۲۱ تسر نامه بیمارستان دادن که برم بستری شم و تحت نظر تزریق کنم امپول بتا رو. بنظر خودم که نیازی نبود ولی ایشون زیادی حساس و دقیق هستن. 

از ۲۸ هفته هم بهم یه روز درمیون امگا۳ دادن و هفتگی امپول پرولوتون که ایرانیشو گرفتم و تزریقش واقعا دردتاک بود. یادم رفت بپرسم حالا که امپول هفتگی میزنم شیافو قطع کنم یا نه ولی خودم قطع کردم😅

برا من ۳.۴۴ بود دکتر انتقال داده...روز ۷بیبی زدم منفی شد حس میکنم تیروییدم بالا بوده یکم برا انتقال ...

توکل به خدا

نگران نباش تیروییدت انقد بالا نبوده که مشکلی واسه انتقال داشته باشه. ایشالا اگه مثبت شدی پیگیر باش که یه کم بیاریش پایین تر

توکل به خدا نگران نباش تیروییدت انقد بالا نبوده که مشکلی واسه انتقال داشته باشه. ایشالا اگه مثبت شد ...

بنظرت بااین شرایطی که توضیح دادم احتما مثبت شدن هست؟خودم ک اصلا امید ندارم

بنظرت بااین شرایطی که توضیح دادم احتما مثبت شدن هست؟خودم ک اصلا امید ندارم

اره چرا که نه

اگر خدا بخواد و وقتش باشه میشه ربطی به هیچی نداره همش حاشیه ست

اگرم هنوز وقتش نرسیده باشه که هیچی

بهش فکرنکنم تا روز ازمایش

چرا یهو پره اکلامپسی شدی؟ قبلش ریسک یا علامتی داشتی؟

سلام گلبرگ جان 

من دوماه آخر رو خیلی تشنه میشدم هرچی هم میخوردم سیر نمی‌شدم به خاطر همین خیلی ورم کردم هربار هم که وزنمو میگرفتم سه چهار کلیو اضاف کرده بودم خودم میدونستم دارم غیر طبیعی وزن اضاف میکنم دکترم میگفت خوبه. با اضافه شدن وزن فشارم هم بالا می‌رفت تقریبا سه هفته بود که مرتب فشارم بالا می‌رفت هفته آخر میتیل دوپا هم مصرف میکردم ولی اصلا تاثیر نداشت تا اینکه فشارم شد ۱۵ و رفتم بیمارستان...

یه اشتباهی که من کردم به خاطر معدم ویتامین دی نمی‌خوردم راستش مولتی ویتامین و کلسیمی گه میخوردم ۶۰۰ تا کلسیم داشت ۴کر میکردم کافیه

بعد زایمان وقتی ورم خوابید شدم نی قلیون اینقد لاغر شدم که از خودم می ترسیدم. یعنی همه اضاف شدن وزنم آب میان بافتی بود که ده روز بعد زایمان تخلیه شد

یه اشتباه دیگه ای که کروم استراحت مطلق بود اصلا تحرک نداشتم از اول

یه دختر دارم تا نداره
سلام عزیزم خوشحال شدم از حالت باخبر شدم خدا نگه دار برات فندقتو. ان‌شاالله پسرتم تو بهشت منتظرت می ...

احتمالا داره روزای سختی رو میگذرونه. نگهداری از بچه نارس واقعا سخته اونم دوقلو من تو همین یکیش واقعا موندم .حدود ۲۰ روز بیمارستان بودم خیلی خیلی سخت گذشت خودمم زایمان سختی داشتم .نمی دونم اتاق عمل چه اتفاقی افتاد که حسابی خونریزی و بی هوش شدم ۱۲ ساعت اتاق عمل بودم دکترم میگفت به خاطر خونریزی میخواستم رحمت رو وردارم

یه دختر دارم تا نداره