2777
2789
عنوان

واکسن 18ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 122 پست
ای جانم خدا حفظش کنه بهت. پسر منم لک پایین لبش قشنگ شبیه لک پسر شما بود الان کلهم محو شده. 

خوشبحالت که ازاین استرس کوفتی پوستی خلاص شدی وحشتناکه بخدا همش ترس واسترس دیوونم کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبحالت که ازاین استرس کوفتی پوستی خلاص شدی وحشتناکه بخدا همش ترس واسترس دیوونم کرده

من هنوزم استرس دارم باور کن تا بزرگ بشوند بچه ها ما پیر میشیم از استرس ولی میخوام توکل کنم به خدا پارسال همین موقع پسرم موقع خواب لرز سر ودست داشت وقتی شیر میخورد مرده بودم اونروزا دیگه میگفتم حتما توبروس اسکلروزیس داره این لرزشها هم نشونه تشنج است روزهای سختی بود خدارو شکر گذشت حتما یه نذر واسه امام رضا بکن 

فدات... خداکنه اینم محو بشه روسینش دوتا ریز اینجوری داره

😘😘 مطمئن باش سال دیگه این موقع خوب و خوش داری با گل پسرت بازی میکنی و اثری از لک ها نیست 

فدات... خداکنه اینم محو بشه روسینشم دوتا ریز اینجوری داره

رو سینه پسر منم چند تا ریز داشت و پشت رون پاش و روی کتف و پشت لب  و روی ناحیه تناسلیش که هنوزم اون لک هست البته که کم رنگ شده خیلی 

دکتر متخصص داخلی گف آلبا هس میره خودش ولی دیرمن گریه میکنم گف برفرض پیسی باشه میخوای چیکارکنی  ...

چه متخصص نادونی  متخصص اطفال من کلهم پیسی رو رد کرد و گفت پیش پوران لایق مشهد متخصص پوست ببرم که زیر لامپ نگاه کنه ولی پارسال تو اوج کرونا بود و من نوبت بهم خیلی دیر دادن منم نرفتم اصلا البته که میرفتم خاطر جمع میشدم ولی نشد 

چه متخصص نادونی  متخصص اطفال من کلهم پیسی رو رد کرد و گفت پیش پوران لایق مشهد متخصص پوست ببرم ک ...

بردم بیمارستان رازی پیش دکتر هوشنگ احسانی تا نگاه کرد گف خاله وهرچی بچه بزرگ بشه ممکنه اینم بزرگ بشه نگران نباش  بادستگاه وود نگا کرد گف پیسی نیس وگفتم آخه روسینه وچونشم هس گف اونا اصلاا مهم نیستن وخودشون میرن واون بیماری رو گفتم گف اصلا لک اون بیماری یه جوردیگه میشه اون نیس اصلا 

برو زندگیتو بکن 

چه متخصص نادونی  متخصص اطفال من کلهم پیسی رو رد کرد و گفت پیش پوران لایق مشهد متخصص پوست ببرم ک ...

من دست وپام داشت میلرزید تا بازکردم پوشکشو گف این خاله ونیازنیس با وود ببینم من گفتم ببینید لطفا من میترسم اورد دستگاهو روسینه واون قسمت بزرگ پایینشو نگا کرد 

بازم اون بیماری رو گفتم گف نه اون لکاش یه جور دیگه میشه این خاله گفتم توگوگل سرچ کردم گف  هرکی گوگل میخونه فکرمیکنه دکتره حتی شیرمم گرفته بودم ازترسم نمیدادم گف بده 

وگفتم آخه لک روسینه وچونشم هس نگا کرد گف مهم نیستن ومیرن به مرور 

انشاا..که درست گفته باشه 

نه دیگه خواهرم بچسب به بچه ات و زندگیت و نگران نباش اصلا هیچی نیست 

اونقد این مدت استرس کشیدم که هنوزم باورم نمیشه 

خداروشکرمیکنم انشاا..دیگه موردی پوستی ای منو تواسترس نزاره 

به نظرت نیازه یه متخصص پوست دیگه هم ببرم ؟

البته شوهرم دیگه عمرا ببره

اونقد این مدت استرس کشیدم که هنوزم باورم نمیشه  خداروشکرمیکنم انشاا..دیگه موردی پوستی ای منو ت ...

خیلی طبیعیه من لکهای پسرم محو شده هنوز توی سایت روزی نیست که واژه لک سفید تشنج توبروس رو سرچ نکنم اون تایمی که درگیرش بودم منو یه جوری دیگه کرده همیشه مضطرب و نگران در مورد این سه تا گزینه. ترا خدا مثل من نباش و پیگیر این مریضی و لک و... خدارو شکر کن و دیگه فکر هیچ چیز رو نکن انشالله که پسرامون از بد و بلا محفوظ بمونن

خیلی طبیعیه من لکهای پسرم محو شده هنوز توی سایت روزی نیست که واژه لک سفید تشنج توبروس رو سرچ نکنم او ...

دکتر متخصص پوست اگه لک توبروس بود متوجه میشد درسته؟

چون من بهش گفتم گف اون لک یه شکل دیگه میشه

ولی من بازنگرانم