2777
2789
عنوان

واکسن 18ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 122 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام منم امروز واکسن 18ماهگی دخترموزدم میترسم بخوابم تب کنه همینجوری بیدار موندم

تب نمیکنه ولی حتما سر تایم خودش بده طفلی پاش درد نگیره

دختر من آبان ماه واکسن هجده ماهگیش رو زدیم تب نداشت ولی قبل هر وعده استامینوفن اش دردش شروع میشد و گریه میکرد 

سر ساعت استامینوفن بده واسه دردش البته من فقط یه روز دادم روز دوم درد نداشت ندادم

تب نمیکنه ولی حتما سر تایم خودش بده طفلی پاش درد نگیره دختر من آبان ماه واکسن هجده ماهگیش رو زدیم ت ...

عزیزم الان خوابه باید بهش استامینوفن بدم چیکار کنم وایسم تا بیدار شه یا خودم بیدارش کنم؟ 

من یه دختر کوردم😍یه دختر نجیب وبااصالت ماد🌺نه باحجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه باعریان پرستی غرب🤗
واکسن ۱۲ ماهگی چی بچه هاتون زیاد اذیت کردن آخه با تولد نمیشه!

نه خیلی راحته واکسن دوازده ماهگی

فقط چند هفته قبلش سفیده تخم مرغ رو یکم بده بخوره که مطمین بشی حساسیت نداره چون تنها چیزی که مهمه اینه حساسیت به سفیده تخم مرغ نداشته باشه

عزیزم الان خوابه باید بهش استامینوفن بدم چیکار کنم وایسم تا بیدار شه یا خودم بیدارش کنم؟ 

ساعت چند واکسنشو زدین؟

ما هشت صبح واکسن زدیم براش آخرین بار دوازده شب دادیم دیگه تا صبح گریه نکرد منم دیگه ندادم

آخرین بار ساعت چند استامینوفن دادین؟