2777
2789
واییی خیلی خوب گفتی🤣🤣

دلیل نمیشه چون اونا رفتن جنگیدن پس دیگه بعد اونا مرد وجود نداره چرا اتفاقا مرد واقعی پیدا میشه مرد واقعی اون کسیه که شب و روز از راحتی خودش میگذره بخاطر زن و بچش اما به لطف جامونده های بعد شهدا همیشه شرمنده زن وبچشه

به پایت سنگ می بستم اگر میلت به ماندن بود ولی حالا که این اندازه دلسردی...خداحافظ

ن اخه زورم اومد توضیح بدم براشون 

شما هم به خودتون زور نیارید لطفا فقط خواستم از دهن خودش مثال بی ربطش و بفهمم که فهمیدم  

به پایت سنگ می بستم اگر میلت به ماندن بود ولی حالا که این اندازه دلسردی...خداحافظ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما هم به خودتون زور نیارید لطفا فقط خواستم از دهن خودش مثال بی ربطش و بفهمم که فهمیدم    

بی ربط نبود ..مثال زیبایی بود بنظرمن‌‌‌....

ببینید چرا بحث رو ب حاشیه میکشوندید...

هرکس یه دید و اعتقادی داره

یکی اعتقاداتش خیلی قوی تره یکی ضعیف تره ..

حالا مهم  اینه همه انسان هستیم و انسانانه همه دوس داریم هرکس یه دیدی داره ..

حالا از نظر شما مثال زیبایی نبود از نظر من بود 😊

موفق باشید

دلیل نمیشه چون اونا رفتن جنگیدن پس دیگه بعد اونا مرد وجود نداره چرا اتفاقا مرد واقعی پیدا میشه مرد و ...

بله درسته 

این یه مثال بود فقط 

حالا  هرکس یه نگاهی داره 

هزاران مثال میشه اینگونه زد 

اینم یه نمونه اش هست 

من خواستم یه تی شرت براش بخرم پونصد تومن بود😢

دیگه بیخیال شدم

ولی انصافا خیلی خوشگل بود

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

البته من معتقدم که روز مرد نمیشه گفت  یعنی همسرخود من مثل اون کسایی که شهید شدن مرد نیست کا خو ...

مرد فقط اونیع ک تیر بهش خورده شهید شده

روز خلقت در دل ما شوق دیدار تو بوداز همان آغاز ما را کم تحمل ساختند🫂 
روز زن چیزی نخریده که بخوام براش بگیرم به من گفت فقط روز مادره..اما تو گوشیش دیدم به همکارای خانمش ر ...

مرتیکع

شهادت یک لحظه اتفاق نیست یک عمر زندگیه

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله ❤  به تو خواهم پیوست                                             مثلا میشه توی روضة الشهيدين کنارت بلد بلد گریه کنم !؟                                                 بسم رب الجهاد 🤍  به نام خدای جهاد ها !                                                                            این که دلتنگ و بی تاب تو ام اقرار می خواهد مگر !                                                          

درسته.ولی قرار نیس اونایی ک نمردن و زندن مرد حساب نشن

اغراق نمیکنم ولی عشق من یه مرد واقعیه تو زندگیم حتی از پدرمم واسم با ارزش تره 👐

درسته.ولی قرار نیس اونایی ک نمردن و زندن مرد حساب نشن اغراق نمیکنم ولی عشق من یه مرد واقعیه تو زندگ ...

خوشبخت ترین باشین گلم

شهادت یک لحظه اتفاق نیست یک عمر زندگیه

اهان یک عمر زندگی نصیب شوهرتون نشده الان ی عمرمرگ رو تجربه میکنن

یعنی چی

واقعا هرچی جای خودشو داره مام اعتقادات داریم بیشتر از خیلیام به شهیدا دخیل می افتیم چله میگیریم ولی نمیگیم چون خانواده شهید نبودیم و نیستیم آدم ب حساب نمیایم