2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چراکرده چنان میگی انگار فقط همون یدونه عکس هستش فقطم واسه تو😐

😂😂😂توخیلی جدی گرفتی خانوم. مبگم همین عکسه نتیه؟؟ چون برا منم یکی فرستاد 

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 
زهرماااار😂😂💔ایرانی هم میبینم 

نکنه سریالای صدا و سیما رو دنبال میکنی😂من کلا زیاد اهل فیلم نیستم اما علاقه ی فراوانی ب سریال و فیلم های ایرانی با ژانر تاریخی دارم

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم
زهرماااار😂😂💔ایرانی هم میبینم 

اون آقا هم گفت المان بودم قرار شد یه جمله ب المانی بگه نمیدونم چرا نگفت رفت😂

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم
نکنه سریالای صدا و سیما رو دنبال میکنی😂من کلا زیاد اهل فیلم نیستم اما علاقه ی فراوانی ب سریال و فیل ...

نه والا آخرین سریال تلویزیونی که دیدم پایتخت پنج بوده بعد اون خبر ندارم😂😂😂قبلا مانکن و اینارو میدیدم الان هیچی ندیدم فعلا

بایه حالتی پرسیدی کی فرستاد موندم واسه چی میخوای بدونی 😕

😂😂😂ن باوا بیخیال.. 

عکسه نتیه؟ 

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 
اهوم 😕

، 😅😅😅