2777
2789
عنوان

🔴 معلما بیاین 🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 27 پست
گلم شما یع داستان گفتی بزار منم بگم  یه روزی یکی از بچه ها اجازه میگیره از معلمش که بره دسشویی ...

گلم ما مدرسمون نگهبان داشت و درش همیشه قفل بود فقط صبح و ظهر بازمیشد،اینارو مدیر باید حواسش باشه

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

اره کاش درک داشتن،تازه دخترا که پریود هم میشن یهو نیاز به دستشویی پیدا میکنن

دقیقا خیلی سخت میشه بعضی وقتا 

من خودم یه دورانی مشکل کلیه داشتم هوا هم سرد میشد زمستون ها پریود میشدم پدرم در میومد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خجالت میکشیدم کسی این مشکلمو بفهمه،بعدما بعضی معلمامون مرد بودن چجوری بهشون میگفتم،البته مرداتوای ...

معلم ها با شما مشکلی نداشتن 

وظیفه شما و اولیا بوده به مدیر و معاون میگفتید و اونها اطلاع رسانی میکردن 

بهر حال بخاطر نظم کلاس و عادت نکردن بقیه دبیرا اجازه خروج کم میدن 

من اگر دانش آموزی خارج از زنگ تفریح زیاد بیرون بیاد حتما بازخواست میکنم

عزیزم آخه روم نمیشد آبروم‌میرفت

نه چرا ابروتون بره اخه این طرز تفکر شماس 

معلم از کجا بدونه که شما واقعا مشکل دارین یا برای بازی میخوایین برین بیرون 

اینو هم در نظر بگیرین که معلمان در روز با ۲۰۰،۳۰۰نفر دانش اموز درس دارن اگه از این بین هم یه تعدادی همیشه اجازه بگیرن برای بیرون که نمیشه اونا هم مسولیت دارن 

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

معلم ها با شما مشکلی نداشتن  وظیفه شما و اولیا بوده به مدیر و معاون میگفتید و اونها اطلاع رسان ...

کارتون اشتباهه حداقل یکبار درهر زنگو  راحت بزارید برن،بعد من به دبیرمرد چطورمیگفتم

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

گلم ما مدرسمون نگهبان داشت و درش همیشه قفل بود فقط صبح و ظهر بازمیشد،اینارو مدیر باید حواسش باشه

بله درسته حالا چیزی که گفتم بیرون از مدرسه اتفاق افتاده بود 

حتی اگه سر بچه به جایی بخوره یا در کل بیرون از کلاس اتفاقی برای بچه بیوفته مسولیتش با معلمه

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

بله درسته حالا چیزی که گفتم بیرون از مدرسه اتفاق افتاده بود  حتی اگه سر بچه به جایی بخوره یا د ...

اخه دختردبیرستانی مگه بچست

کارتون اشتباهه حداقل یکبار درهر زنگو  راحت بزارید برن،بعد من به دبیرمرد چطورمیگفتم

شما فقط خودت و مشکلت رو نبین 

کار ما اشتباه نیست 

علم غیب نداریم کی مشکل داره کی نداره 

دردسر و مسئولیت زیاده تو این کار 

بهر حال گاهی ۴۰۰ دانش آموز و کلی مشکلات مدرسه

گلم شما یع داستان گفتی بزار منم بگم  یه روزی یکی از بچه ها اجازه میگیره از معلمش که بره دسشویی ...

همچین داستانیو به ما درجواب اینکه چرا هر زنگ حضور غیاب میشه گفتن

گفتن یه پسره رفت بیرون مرد

مدیر افتاد زندان

ربطی به دبیر نداره واقعا

عزیزم آخه روم نمیشد آبروم‌میرفت

میتونستی مادرت ب مدیر بگه 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀