2777
2789
عشق قبلی نامزد قبلیم امیدوارم متوجه بشی😂

اهان خوشبخت بشه

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشی ها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود،و جاهایی که از سختی ها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود.به خدا گفتم تو سختی ها کنارم نبودی؟..گفت آن رد پایی که میبینی من هستم ، تورا در سختی ها به دوش میکشیدم..❤️مهربان خدای من❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر جاریته نه اصلا وای چرا اینقدر زشت و پر عمله  اگر خودتی ناز و کیوتی

خودم نیستم آقا جاریمم نیست این دختره رو قبلا نامزدم میخواسته ولی دختر قبول نکرده البته الان با نامزدمم بهم زدم ولی کلا قفلی زدم رو این دختره

باهم ازدواج کردن؟! .وای دختره سلیطه میزد 🤣وای چرا انقدرررر عمل داشت؟!وای من بدم اومد بهش 😁

نه نامزدم رفته خواستگاریش دختره قبول نکرده ولی دخترخاله نامزدم میگفت خیلی دختره رو دوس داشته تا چند وقت مریض شده بوده بخاطرش سر همین عقده شده برام 

والا ما بدمون نیومد ولی درکل خیلی سخت نگیرید دیگه هرکسی زیبایی خودشو داره حالا قیافه های خودمونم خیل ...

شما رو نگفتم 

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍