2777
2789

زخم کاری

خاتون 

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

از فیلم ایرانی بیزارم!!   همه چیز آهسته پیش می ره!!   ده دقیقه دوربین رو یه زنه هست که&nbs ...

ترکی ها لابد خوبن که ۵۰۰ قسمتن همه هم باهم رابطه دارن هیشکی نمیدونه بابای واقعیش کیه تا قسمت آخرم همه میمیرن😂😑

بشین جوکر ببین اصلا هم خنده دار نیست نمیدونم این چیه ساخته مسخره بازیه نبینی ها شوخی کردم🥰

وای جوکر که خیلی مزخرفه من ۲۰ دقیقه شو بیشتر نتونستم ببینم نمیدونم بعضیا چطور اینو مببینن😐

ترکی ها لابد خوبن که ۵۰۰ قسمتن همه هم باهم رابطه دارن هیشکی نمیدونه بابای واقعیش کیه تا قسمت آخرم هم ...

ترکی هم نمی بینم هیچ موضوعی جز خیانت ندارند!   انگار فقط می خوان رابطه نامشروع بین مردشون جا بندازن!

وای جوکر که خیلی مزخرفه من ۲۰ دقیقه شو بیشتر نتونستم ببینم نمیدونم بعضیا چطور اینو مببینن😐

اره والا این همه آدم گنده ادا و اطوار درمیارن واقعا با چه معیاری اینا رو میسازن خنده دار که نیست بیشتر حرص درآره