2777
2789
عنوان

Let's speak in English

| مشاهده متن کامل بحث + 3778 بازدید | 504 پست
Hm..thats nice

Hi new friend , how old are you

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی صلوات برای شفای پدرم می فرستین

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼
oh my god hiiii

😂😂😂😂😂😂😂😂

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
freshman means a begginer learner? 😬sorry for asking that.I know you have many notifs right now

Yes you're right

It's ok , ask me every thing you want , I try to answer them all

How long have you taken English classes?

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

Oh sorry guys, nature is calling 😁

I'll be back soon

Hello friends, what do you think about choosing a topic for discussion?

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫