sunnyforever مدیر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عنوان Let's speak in English | مشاهده متن کامل بحث + 3775 بازدید | 504 پست Who can speak English ?Do you want to find friends like you and speak English to improve your speaking skills?So come here , this topic would be suitable for you😘 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞 1400/11/24 | 17:25 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Hellooooo👋 How are you my friend? What's going on? Hi dear blank 😊Everything is ok , what are you doing these days?What's up with your exams? آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
blank عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 2960 Hi dear blank 😊 Everything is ok , what are you doing these days? What's up with your exams? Tnx God💕✨ I'm studying😁 They are good and say hello😁😂💔 🤸🏻♀️
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Tnx God💕✨ I'm studying😁 They are good and say hello😁😂💔 😂😂I've just read your signature 😂You are supposed not to be here now, you had said buy till khordad 25th 😅 Can I ask you what you are doing here now? Don't you have exams?🙄 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
blank عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 2960 😂😂I've just read your signature 😂 You are supposed not to be here now, you had said buy till kho ... Yeah😂😂, but I can't stay away from ninisite.😂💔I'm chating with members of ninisite😂😂.No, I have 🤸🏻♀️
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Yeah😂😂, but I can't stay away from ninisite.😂💔 I'm chating with members of ninisite😂😂 .No, I ... 😁😁😁No ,I have is wrong, you should say: yes I do آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
blank عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 2960 😁😁😁 No ,I have is wrong, you should say: yes I do .Oh, yesI wasn't paying attention » (حواسم نبود / نمیدونم درست نوشتم یا نه😐😂) because of reading too much 😂😂💔, 🤸🏻♀️
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 .Oh, yes I wasn't paying attention » (حواسم نبود / نمیدونم درست نوشتم یا نه😐😂) because of ... I wasn't in the picture (it's an idiom ) آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 hey there, how is it going? Hi dear Asal, that's a nice pleasure to see you here, thanks for accepting my invitation 😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
جوجه_عسل عضویت: 1401/02/11 تعداد پست: 1170 Hi dear Asal, that's a nice pleasure to see you here, thanks for accepting my invitation 😍 thank you so much, indeed my name is nasrin and asal is my daughter, nice to meet you too,
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 thank you so much, indeed my name is nasrin and asal is my daughter, nice to meet you too, Oh really? 🤭 Funny mistakeI thought that would be your nickname 😉How old are you and your daughter? I'm 31 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
پررریسا۷۰ عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 3733 Hiiiii . Anybody there? What an interesting topicCan I join you?Actually I may not be as perfect as you,but I try my best and I would be happy if you correct me
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 Hiiiii . Anybody there? What an interesting topic Can I join you? Actually I may not be as perfect ... Hi dear Parisa, nice to meet you here🤩🤩How did you find this topic ? That's a great pleasure you liked the topic, of course you're a good speaker, and I'm sure you may rarely have mistakes آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
پررریسا۷۰ عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 3733 Hi dear Parisa, nice to meet you here🤩🤩 How did you find this topic ? That's a great pleasure you ... I was taking a look at different topics,in one of them I saw that you had left a comment which was in English .that's how I found you 😄Thank you so much ❤I've tried really hard to learn and improve my English