2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیزم نگران نشو درمان داره موقت برا بچه دار شدن  یه سری راهکار بهت می گم انجام بده حامله می ...

سلام اجی منم لایک کن گفتی

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

سلام به همه دوستان عزیز 

در رابطه با مسائله تنبلی تخمدان 

اصلا نگران نباشید وانشالله دامن همتون سبز بشه ،،،،

موارد که خواستم خدمتتون عرض کنم اینکه اول باید حتما چندماه قبل اقدام کنید یعنی حداقل سه ماه باید این کارهارو انجام بدید که انشالله به نتیجه برسید 

موارد زیز

۱.استرس وعصبانییت کاملا ممنوع ،

۲.خواب منظم یعنی از ساعت ۱۱شب تا هفت الی هشت صبح 

۳.برقرار با گوشی همراه باید به حداقل دو الی سه ساعت دروز بیشتر استفاده نشود /چون براتشکیل قلب بچه می گن مشکل پیش میاد ولی یه احتمال /

۴.کنترل قند خون البته تحت نظر پزشک باید باش یکی از عوامل اصلی تنبلی تخمدان قند بالا یا مصرف زیاد مواد قندی /

۵.استفاده از خوراکی های که مواد نگهدارنده دارن ممنون /کنسرو ها /نوشابه /بخصوص پفک /چیپس و....

۶.استفاده از خوراکی های گرم اعم از دمنوش ها مثل رازیانه/ بومادران /مرزن جوش /خارخسک /دارچین /زنجبیل/ سیاه دانه /مریم گلی /گیاه پنج انگشت /یا دمنوش یا عرقیات فرقی نداره البته باید عرق ازجای مطمنی بگیرید /کسانی هم که کیست دارن باید عرق فراسیون بخورن /

۷.کم کردن لبنیات /براجبران باید از مکمل های داروی ازجمله ویتامین E/D/D3/اسیدفولیک B6/B12/

8.پیاده روزانه ۴۰ دقیقه حتما .آب کردن چربی دورشکم .

۹.هرغذای باید با مکمل خورده بشه مثلا برنج باید رازیانه زده بشه /چای باید زنجفیل دارچین خرما خورده بشه /هرصبح زنجفیل دارچین سیاه دانه استفاده بشه 

۱۰.پیاز درمانی /باید حتما پیاز زرد باشه آب خیلی جوشیده باش آب بدون کلر سه روز درروزباید استفاده بشه 

۱۱.استفاده از سبزیجات میوجات 

۱۲.استفاده ازتخم هویچ 

۱۴ از نون سفید سیب زمینی هم خیلی کم استفاده بشه 

۱۵ استفاده از عرق کاسنی البته به همسرتون بدید 

خودتون هم گاهی بخورید تا طب بدنتون متعادل بشه 

انشالله از توضیحاتی که دادم دوستان استفاده کنن ودعای خیر هم برای ما بکنن 

ناگفته نماند من خودم اینکار هارو انجام دادم بعداز دوماه باردارشدم ولی قلب بچه تشکیل نشد البته یه مسله طبیعی وممکن براهرکسی پیش بیاد 

انشالله بعداز عید هم می خوام اقدام کنم 

انشالله دامن همه کسانی که انتظار بچه دارن سبز بشه