2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مارم دعا کن گل

زنده باشی عزیزم

اگه ب درگاه خدا قابل باشم چشم❣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

وای حالم از نفس تنگی بهمه

اکثرا دچارشم ، زجر تنفسی 😞

من نمی‌دونم چرا دوباره تایم خوابم بهم خورده شایدم بخاطر تیروئیدمه

موهای تو خرمایی و شهرِ دلِ من بم آشفته مکن موی که بم زلزله خیز است!

چون بین الطلوعین هست.

و خواب این ساعت خیلی بده

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

اه چراغ زدن خوابم پرید

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

نماز خوندم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

لطف داری تاج سری

❤😚

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
گشنمه دلم زرشک پلو با مرغ میخواد با  ماست و خیار یا مثلا پیتزا  قارچ و مرغ با سالاد فصل ...

منم میخام😐💔

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             
گشنمه دلم زرشک پلو با مرغ میخواد با  ماست و خیار یا مثلا پیتزا  قارچ و مرغ با سالاد فصل ...

من گشنم نبود دلم خواست تقصیر شماستا 😶😎

موهای تو خرمایی و شهرِ دلِ من بم آشفته مکن موی که بم زلزله خیز است!