2789
عنوان

حامله شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 97 پست
پیش رفیقاش

ببخشیدا ولی خیلی بیشعوره یعنی چی همچینشو ندیده بودم😑😑

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم منم سومی و چهارمیم ناخواسته بود

تو تاپیک قبلیم گفتن راه جلوگیری یاد بگیر

نمیدونم چرا یک سریا خودشونو ب اون راه میزنن

خدا نخواد برگی از درخت نمیفته

من بچه سومم رو با ایودی باردار شدم

چهارمی رو با کاندوم ک سوراخ شد و قرص اورژانسی ک خوردم

مصلحت خدا بوده

اصلا نگران نباش

خدا خودش کمکت میکنه

من ی بار سقط کردم ولی خب ریسکه دوبار 

مگ بچه میخوای بعدش دوبارع

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

خداروزی میده کف نگو. یه لحظه فکرکن خداقهرش بگیره دیگ صاحب فرزندنشی چی .

بهش عشق بده خدامطمئن باش کمک میکنه 

من بچه ندارم ولی چندنفرمیشناسم مثل شما بچه دارشدن ناخواسته. اول اینک ازبچه خیلی راضین  هم حتی میگن مااین که اومد فلان اتفاق شدیاخونه خریدن و... شماهم اتفاق مثبت توزندگیت میاد

از من میشنوی به عنوان کسی که پنج سال دکتر به دکتر رفته تا خدا بهش با هزار نذر و نیاز بچه بده این هدیه ی خدا رو بذار رو چشمات و نگهش دار. 

پا قدم بچه ها یه وقت خیلی چیزا رو تغییر میده. 

با سقط برای خودت چه اتفاقی میفته نمی دونم اما قطعا و حتما و مطمئنا وقتی برای بار دوم هدیه ی خدا رو نا دیده میگیری قهرش میگیره. 

خیلی دوستت داشته که بعد از یه سقط (شایدم عمدی نبوده) بازم بهت هدیه داده. دیدم کسایی که سقط کردن و سال هاست تو حسرت بچه موندن. 

به دمیدن روح و این چیزای مسخره هم فکر نکن 

اون نطفه بچه ی توئه و داره برای بقا تو وجود تو تلاش میکنه. 

هر مشکلی هم که داشته باشی مجوز سقط نیست. 

عزیزم منم سومی و چهارمیم ناخواسته بود تو تاپیک قبلیم گفتن راه جلوگیری یاد بگیر نمیدونم چرا یک سریا ...

دقیقا منم شانس نداریم خواهر .....شوهرم از کنارم رد سه حامله ام از کمر هم قطع بشم سقط نمیشه

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
چرا خدا اینطور میکنه من میخام نمیده این نمیخاد زوری میده😐اقا منم از این به بعد میگم نمیخام

نخوا گلی نخوا

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
پیش رفیقاش

غصه نخور خب؟ نبايد از اول ميذاشتي شب خونه مياد يا تا ديروقت برا خودش عشق و حال كنه 

ميدونه حامله اي ؟

اگه شرايط زندگيت واقعا درست نيست سقط كني خيلي بهتره تا يكي ديگ هم بدبخت بشه واقعيته اينه

ميشه براي  باباي نازنينم ي حمد بخوني 🌹خيلي زود بود براي رفتنت پدرم😔😭
از من میشنوی به عنوان کسی که پنج سال دکتر به دکتر رفته تا خدا بهش با هزار نذر و نیاز بچه بده این هدی ...

فک کنم خدا به اونای ک میدن التماس میکنن نذر و نیاز دعا و دکتر ولی اونا ک سقط میکنن فرت یکی تو شکمشون 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
چرا خدا اینطور میکنه من میخام نمیده این نمیخاد زوری میده😐اقا منم از این به بعد میگم نمیخام

همینو بگه من یکی آوردم با معجزه بگم باورت نمیشه الآنم میخوام دومی بیارم شوهرم آزمایشش افتضاح عین خیالشم نیست منم دیگه نمیتونم میکرو کنم. قربون خدا و حکمتش برم 

دقیقا منم شانس نداریم خواهر .....شوهرم از کنارم رد سه حامله ام از کمر هم قطع بشم سقط نمیشه

دقیقا خب چیکار میتونم بکنمم

توبکتومی هم نکردن گفتن سنت کمه الان 26سالمه

چهارمی رو باردارم

خداروشکر مامانم و همسرم کمکم هستن

برا کارا خونه هم کمکی میگیرم

چون هم تدریس میکنم هم درس میخونم وقت کم میارم 

این سری توبکتومی انجام میدم ان شاء الله