2777
2789
سلاااام  خوبي عزيزم؟ ببين من ديدم يكي يه چيزايي ميگف درباره احكام زرتشت درباره زن پريود ... ...

ودرباره زن زرتشتیان زن و زمین رونمادباروریی و عشق میدونن وبه زنان احترام میزارن واینومیتونی ازاتشکده های که بنام بانواناهیتا ساختن بفهمی 

سلام اینایی تو نت خوندی؟ فراموش کن فقط درنظرزرتشتیان خانم پریودحق ورود به نیایشگاه واتش کده رونداره

اره من ك كلا ب نت توجه نميكنم 

ميخواستم درستش رو بپرسم ك برم ب اون يارو بگم 

چون خيلي داشت از روي جهل توهين ميكرد..

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من ك كلا ب نت توجه نميكنم  ميخواستم درستش رو بپرسم ك برم ب اون يارو بگم  چون خيلي دا ...

خیلیامخصوصاتوهین میکنن بعضیها ازروی اطلاعات غلط اما دربیشترادیان خون نجس میدونن  نه اتفاقازرتشتیان خیلی به زن اهمیت میدن

خیلیامخصوصاتوهین میکنن بعضیها ازروی اطلاعات غلط اما دربیشترادیان خون نجس میدونن  نه اتفاق ...

مرسي عزيزم❤️🙏🏻

اره توي سايتاي داخلي اكثرا اومدن زرتشت رو با اسلام مقايسه كردن و كوبيدنش...🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
نی نی یار سه بستن من نمیتونم برگردونم اگر با گزارش بسته شد میتونستم فردا صبح از نی نی یار سه بخوایین ...

عزیزم من شمارو به انصاف و مهربونی می شناسم اما رک میگم نی نی یار ۳ واقعاً اینطور نیست من تگشون کردم بیان به کاربری یه خانم رسیدگی کنن که تاپیک میزد و بقیه رو دعوت میکرد به اینکه واکسن کرونا نزنن کلاً در حال پخش شایعه و دروغ بود راجع به واکسن کرونا، ایشون اومدن کامنتاشو خوندن و کامنت منو که تگش کرده بودم لایک کرد و رفت

اما تاپیکی که راجع به تاریخ و تمدن و مفاخر کشورشه و قفل شده و هیچ مشکلی نداشته این تاپیکو بسته

متاسفم واقعاً🚶‍♀️

الهه کجایی نیستیا دلم برات تنگ شده 

بیا در مورد دینت با هم حرف بزنیم منم زرتشتی ام😁

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰