2777
2789
عنوان

جای جوش 😔 + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 34 پست
شیر خر😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

آره من استفاده کردم و نتیجه داد هم روشن می‌کنه دوستم هم بگو می‌بره و هم نمی زاره جوش بزنی چربی پوست تو کنترل می‌کنه

Dᴏɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs..🌱
گذاشتم 

گزینه اول پاک کننده خوبی استفاده نمیکنی 

گرینه دوم  ضدافتاب نمیزنی درسته؟

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم اینجوری شده قرمز جاشون مونده بعضیاش هم قهوه ای کمه ولی همه چی از ماسک و کرم لایه بردار و ضدلک گر ...

وای خیلی روی اعصابه  

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  
گزینه اول پاک کننده خوبی استفاده نمیکنی  گرینه دوم  ضدافتاب نمیزنی درسته؟

ضدافتاب  یک مدت درست نمیزدم

ولی الان میزنم هر جا برم  

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  

هر شب پوست با ژل شستشوی سینره بشور بعد پماد چشمی ویتامین آ بزن برای پوست سفید و حساس ، برای پوست سبزه،مرطوب کننده قاقد چربی با اسانس خیار.

فست فود،شیرینی،ادویه،ترشی،غذای سرخ شده ،لبنیات پرچرب،غذای شور و مانده،شکلات،قهوه ، نخورید. همراه غذا، مایعات،دسر،میوه نخورید. بین خوراکیها،فاصله بذارید، ناشتا نیم ساعت قبل صبحانه و نیم ساعت قبل از وعده های غذایی ،میشه یک لیوان اب ولرم بخورید. هر شب یک عدد قرص منیزیم ب۶.‌یک لیوان اب ولرم قبل از خواب.

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
آره من استفاده کردم و نتیجه داد هم روشن می‌کنه دوستم هم بگو می‌بره و هم نمی زاره جوش بزنی چربی پوست ...

خو به جای شیر خر امگا ۳ میگیریم میخریم

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
ضدافتاب  یک مدت درست نمیزدم ولی الان میزنم هر جا برم    

پس ضدافتابت هم خوب نیست که نتونسته لکه هاتو کنترل کنه .چون لکه هات  تیره ست معلومه کهنه هستن

یه چیز دیگه داخل خونه هم باید صدافتاب بزنی چون همین لامپ ها هم اشعه ماورا دارن و باعث لکه میشن

گوشیم شارزش کمه .خواستی درخاست دوستی قبول کن بعدا توصیحات بیشتر بدم.راحت درمان میشن .نگران نباش

نیاز به میکرو و تزریق و این داستانا هم نیست که دوسال دیگه هزار عوارض بجاش بیاد

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
منم اینجوری شده قرمز جاشون مونده بعضیاش هم قهوه ای کمه ولی همه چی از ماسک و کرم لایه بردار و ضدلک گر ...

از محصولات لدورا تا حالا اسنفاده کردی؟ نیازی نبود چیزای خیلی گرون بگیری .محصول مطمین و با کیفیت متناسب با پوستت بگیر که راحت حس  رصایتو بهت بده😍😍😍😍

وایی منم موهام میریزه راه حلی دارید😑

ریزش موهات دلیل خاصی داره؟ ازمایش،تا حالا دادی؟ کرونا نگرفتی؟ زمینه ی ارثی ندارید