2777
2789
عنوان

حس شیشمی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 84 پست
اشت

درسته حالا بگو کی باردار میشم بچم چی میشه؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

میشه جواب منو بدی

به نظر من بارداری البته حس ششم نیستم 

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من بارداری البته حس ششم نیستم 

من کی باردار م یشم؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

نمیدونم . با فاصله کم پسر دختر

ینی دو قلو میشه؟

نه . با فاصله سنی کم

مرسی گلم