2777
2789
عنوان

پسرا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 39 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

گفت شماره شوهرمو میدم یه جوری از راه ب درش کن من  مدرک دستم باشه بتونم طلاق بگیرم گفتم شوهرت مش ...

چی بگم 😐😐😐🤐🤐

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
گفت بکن ببرش فقط😂

😂🤐

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
ماهرو من امروز از بیخ رد دادم کلا چیز شعر میگم جدی نگیر💔😂😂بزار تو حال خودم باشم💔😂😂😂

میفهمم حال تو مشکلی نی حله😂😂😂😂

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم
پس دوسش نداری!چون اگه دوسش داشته باشی این حرفو نمیزنی

ما تازه اول رابطمونه دوهفته س

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خب میگفت بموندید و تکلیف زندگیتون مشخص نبود خوب بود؟ اگه واقعا مشکل داره و ورشکست شده تو خودش دیده ...

یعنی واقعا راست گفته؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

امتحان کردن یعنی چی،بعد چرا به دوست شما ج داده؟

قضیش مفصله

نه بابا زن بود که ببین چی گفت😂

دلم واسه شوهره سوخت  اخه الان شوهر پاک پیدا نمیشه کم شدن بعد این چرا اینطوری می‌کنه قدر نمی دونه 

یه صلوات برای امام زمان می‌فرستی ؟          درخواست دوستی ممنوع